pendik escort bayan
ak

Ak Parti Ankara İl Başkanı Yamalı İstifa Etti

26.04.2018 - 15:08, Güncelleme: 26.04.2018 - 15:08
 

Ak Parti Ankara İl Başkanı Yamalı İstifa Etti

Yamalı, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde aday olmak için görevinden istifa etti

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine yönelik aday adaylığı için görevinden istifa etti.AK Parti Ankara İl Başkanı Yamalı, Ankara İl Başkanlığında İl Yönetim Kurulu ve İl Yönetim Kurulu üyeleriyle yaptığı toplantıda 24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde aday olmak için istifa ettiğini açıkladı.Yamalı, 2015'ten bu yana AK Parti İl Başkanlığını görevini yürütüyordu.
Yamalı, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde aday olmak için görevinden istifa etti

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine yönelik aday adaylığı için görevinden istifa etti.

AK Parti Ankara İl Başkanı Yamalı, Ankara İl Başkanlığında İl Yönetim Kurulu ve İl Yönetim Kurulu üyeleriyle yaptığı toplantıda 24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde aday olmak için istifa ettiğini açıkladı.

Yamalı, 2015'ten bu yana AK Parti İl Başkanlığını görevini yürütüyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.