pendik escort bayan
ak

Ak Parti Akyurt Mitingi

19.03.2017 - 17:08, Güncelleme: 19.03.2017 - 17:08
 

Ak Parti Akyurt Mitingi

AK Parti Ankara Milletvekili Akdoğan: "Bu seçim Türkiye'nin geleceği için çok önemli, Türkiye için bir hayat meselesi"- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek: "Her 'Hayır' diyenlere kesinlikle terörist denilemez ama şu cümleme dikkat edin her terörist

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, halk oylamasının önemine vurgu yaparak, "Bu seçim Türkiye’nin geleceği için çok önemli, Türkiye için bir hayat meselesi." dedi.Yalçın Akdoğan, partisinin Akyurt ilçesinde düzenlenen mitinginde yaptığı konuşmada, halk oylamasına değinerek, "Herkes bir şeyler söylüyor, bu referandum çok önemli bir referandum, bu zamana kadar geçirdiğimiz seçimleri bir kefeye koyun bu referandum seçimini bir kefeye koyun." diye konuştu.Halk oylamasının önceki seçimlerin toplamından daha önemli olduğunu vurgulayan Akdoğan, şöyle devam etti:"Bu güne kadarki seçimler AK Parti için çok önemliydi. AK Partinin başına gelmeyen kalmadı ama bu seçim Türkiye’nin geleceği için çok önemli, Türkiye için bir hayat meselesi. Yedi düvel üzerimize çullanmış durumda. Eskiden çaktırmadan yapıyorlardı, terör örgütlerine kol kanat geriyorlardı, yardım yataklık yapıyorlardı, PKK'sına, DHKP/C'sine... Şimdi FETÖ'ye kucak açtılar ve çaktırmadan aleni düşmanlık yapıyorlar. Aleni şekilde Türkiye’ye tavır aldılar. Hollanda’da yaşananları gördük. Sınırlar yeniden çizilmek isteniyor. Yani 15 Temmuz gösterdi ki 7 düvel üzerimize çullandı, şimdi bunlara karşı 16 Nisan’da güzel bir cevap vermemiz lazım."Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Akyurt ilçesinde büyükşehir belediyesinin yatırımlarından bahsederek, Akyurt fuar alanının iki yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.Halk oylamasına da işaret eden Gökçek, "Allah'ın izniyle bu iş olacak. Bir kere şunu düşünün 'kim evet, kim hayır diyor." Bir bakacağız hayır diyen kim; PKK, HDP, DHKP/C, FETÖ, Avrupa’da Almanya, Hollanda. Yani bizi ülkelerine sokmayan, bizi kıskanan ülkeler. Her 'Hayır' diyenlere kesinlikle terörist denilemez ama şu cümleme dikkat edin her terörist 'hayır' diyor. Hainler 'hayır' dediğine göre bu millet de Allah'ın izni ile 'evet' demek durumundadır." diye konuştu.AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı da hükümetin 15 yıllık yatırımlarına değinerek, "15 yıldan beri çok büyük önemli siyasi yatırımlar yaptık, bu ülkeyi zenginleştirdik. Bu ülke zenginleşti, büyüdü, gelişti. Bizden önce koalisyonlar, askeri darbeler, parti kavgaları, hükümete ayar verenler, anarşi, korunan, büyüyen terör örgütleri. İşte 'hayır' ile 'evet’in farkı budur." ifadesini kullandı.Yamalı, halk oylamasında hayır diyenlerin eski dönemi isteyenler, evet diyenlerin ise istikrarın, büyümenin devam etmesini isteyenler olduğunu sözlerine ekledi.
AK Parti Ankara Milletvekili Akdoğan: "Bu seçim Türkiye'nin geleceği için çok önemli, Türkiye için bir hayat meselesi"- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek: "Her 'Hayır' diyenlere kesinlikle terörist denilemez ama şu cümleme dikkat edin her terörist

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, halk oylamasının önemine vurgu yaparak, "Bu seçim Türkiye’nin geleceği için çok önemli, Türkiye için bir hayat meselesi." dedi.

Yalçın Akdoğan, partisinin Akyurt ilçesinde düzenlenen mitinginde yaptığı konuşmada, halk oylamasına değinerek, "Herkes bir şeyler söylüyor, bu referandum çok önemli bir referandum, bu zamana kadar geçirdiğimiz seçimleri bir kefeye koyun bu referandum seçimini bir kefeye koyun." diye konuştu.

Halk oylamasının önceki seçimlerin toplamından daha önemli olduğunu vurgulayan Akdoğan, şöyle devam etti:

"Bu güne kadarki seçimler AK Parti için çok önemliydi. AK Partinin başına gelmeyen kalmadı ama bu seçim Türkiye’nin geleceği için çok önemli, Türkiye için bir hayat meselesi. Yedi düvel üzerimize çullanmış durumda. Eskiden çaktırmadan yapıyorlardı, terör örgütlerine kol kanat geriyorlardı, yardım yataklık yapıyorlardı, PKK'sına, DHKP/C'sine... Şimdi FETÖ'ye kucak açtılar ve çaktırmadan aleni düşmanlık yapıyorlar. Aleni şekilde Türkiye’ye tavır aldılar. Hollanda’da yaşananları gördük. Sınırlar yeniden çizilmek isteniyor. Yani 15 Temmuz gösterdi ki 7 düvel üzerimize çullandı, şimdi bunlara karşı 16 Nisan’da güzel bir cevap vermemiz lazım."

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Akyurt ilçesinde büyükşehir belediyesinin yatırımlarından bahsederek, Akyurt fuar alanının iki yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Halk oylamasına da işaret eden Gökçek, "Allah'ın izniyle bu iş olacak. Bir kere şunu düşünün 'kim evet, kim hayır diyor." Bir bakacağız hayır diyen kim; PKK, HDP, DHKP/C, FETÖ, Avrupa’da Almanya, Hollanda. Yani bizi ülkelerine sokmayan, bizi kıskanan ülkeler. Her 'Hayır' diyenlere kesinlikle terörist denilemez ama şu cümleme dikkat edin her terörist 'hayır' diyor. Hainler 'hayır' dediğine göre bu millet de Allah'ın izni ile 'evet' demek durumundadır." diye konuştu.

AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı da hükümetin 15 yıllık yatırımlarına değinerek, "15 yıldan beri çok büyük önemli siyasi yatırımlar yaptık, bu ülkeyi zenginleştirdik. Bu ülke zenginleşti, büyüdü, gelişti. Bizden önce koalisyonlar, askeri darbeler, parti kavgaları, hükümete ayar verenler, anarşi, korunan, büyüyen terör örgütleri. İşte 'hayır' ile 'evet’in farkı budur." ifadesini kullandı.

Yamalı, halk oylamasında hayır diyenlerin eski dönemi isteyenler, evet diyenlerin ise istikrarın, büyümenin devam etmesini isteyenler olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.