pendik escort bayan
ak

Ak Parti Akyurt İlçe Kongresi

23.09.2017 - 16:53, Güncelleme: 23.09.2017 - 16:53
 

Ak Parti Akyurt İlçe Kongresi

AK Parti Genel Sekreteri Şahin:- "Dünyanın neresinde bir mazlum, mağdur umut ışığı olarak gözlerini, yüzünü bu topraklara döndüğünü görüyoruz. Bu manada üstlendiğimiz görevleri, vazifeleri, salt siyasal görevler olarak görmemiz gerekiyor. Üstlendiğimiz gö

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, "Dünyanın neresinde bir mazlum, mağdur umut ışığı olarak gözlerini, yüzünü bu topraklara döndüğünü görüyoruz. Bu manada üstlendiğimiz görevleri, vazifeleri, salt siyasal görevler olarak görmemiz gerekiyor. Üstlendiğimiz görevler, sahip olduğumuz inancın medeniyet tasavvurunun bizim omzumuza yüklemiş olduğu görevlerdir. Bu bilinçle bu inançla bu şuurla çalışmamız gerekiyor." dedi.Şahin, Akyurt İlçesinde düzenlenen AK Parti Akyurt 6. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin millet, Anadolu hareketi olduğunu, AK Parti'nin Türkiye'yi dünya milletleri içerisinde hak ettiği yere taşımayı kendisine siyasi misyon edindiğini belirtti."AK Parti sadece belli bir inanç, etnik grubun partisi değil, herkesin partisidir." ifadesini kullanan Şahin, İslam coğrafyasında kanın, acının egemen olduğunu kaydetti.Şahin, "Dünyanın neresinde bir mazlum, mağdur umut ışığı olarak gözlerini, yüzünü bu topraklara döndüğünü görüyoruz. Bu manada üstlendiğimiz görevleri, vazifeleri, salt siyasal görevler olarak görmemiz gerekiyor. Üstlendiğimiz görevler, sahip olduğumuz inancın medeniyet tasavvurunun bizim omzumuza yüklemiş olduğu görevlerdir. Bu bilinçle bu inançla bu şuurla çalışmamız gerekiyor." diye konuştu.AK Parti'nin 16 yılda büyük başarılara imza attığına işaret eden Şahin, bu başarının gizli kahramanlarının AK Parti teşkilatları olduğunu vurguladı. Akyurt'un Ankara'da seçimlerde hep ilk üçün içinde yer aldığını aktaran Şahin, Akyurt'un daha iyisini yapacağına inandığını, 2019'daki seçimlerde oy oranlarının daha da yükseleceğini belirtti.Kongreye AK Parti Ankara milletvekilleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, AK Parti il ve ilçe teşkilatı yönetimi ile üyeleri katıldı.
AK Parti Genel Sekreteri Şahin:- "Dünyanın neresinde bir mazlum, mağdur umut ışığı olarak gözlerini, yüzünü bu topraklara döndüğünü görüyoruz. Bu manada üstlendiğimiz görevleri, vazifeleri, salt siyasal görevler olarak görmemiz gerekiyor. Üstlendiğimiz gö

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, "Dünyanın neresinde bir mazlum, mağdur umut ışığı olarak gözlerini, yüzünü bu topraklara döndüğünü görüyoruz. Bu manada üstlendiğimiz görevleri, vazifeleri, salt siyasal görevler olarak görmemiz gerekiyor. Üstlendiğimiz görevler, sahip olduğumuz inancın medeniyet tasavvurunun bizim omzumuza yüklemiş olduğu görevlerdir. Bu bilinçle bu inançla bu şuurla çalışmamız gerekiyor." dedi.

Şahin, Akyurt İlçesinde düzenlenen AK Parti Akyurt 6. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin millet, Anadolu hareketi olduğunu, AK Parti'nin Türkiye'yi dünya milletleri içerisinde hak ettiği yere taşımayı kendisine siyasi misyon edindiğini belirtti.

"AK Parti sadece belli bir inanç, etnik grubun partisi değil, herkesin partisidir." ifadesini kullanan Şahin, İslam coğrafyasında kanın, acının egemen olduğunu kaydetti.

Şahin, "Dünyanın neresinde bir mazlum, mağdur umut ışığı olarak gözlerini, yüzünü bu topraklara döndüğünü görüyoruz. Bu manada üstlendiğimiz görevleri, vazifeleri, salt siyasal görevler olarak görmemiz gerekiyor. Üstlendiğimiz görevler, sahip olduğumuz inancın medeniyet tasavvurunun bizim omzumuza yüklemiş olduğu görevlerdir. Bu bilinçle bu inançla bu şuurla çalışmamız gerekiyor." diye konuştu.

AK Parti'nin 16 yılda büyük başarılara imza attığına işaret eden Şahin, bu başarının gizli kahramanlarının AK Parti teşkilatları olduğunu vurguladı.

Akyurt'un Ankara'da seçimlerde hep ilk üçün içinde yer aldığını aktaran Şahin, Akyurt'un daha iyisini yapacağına inandığını, 2019'daki seçimlerde oy oranlarının daha da yükseleceğini belirtti.

Kongreye AK Parti Ankara milletvekilleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, AK Parti il ve ilçe teşkilatı yönetimi ile üyeleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.