pendik escort bayan
ak

Ak Parti Aksaray Milletvekili Aydoğdu'nun Acı Günü

20.11.2017 - 12:53, Güncelleme: 20.11.2017 - 12:53
 

Ak Parti Aksaray Milletvekili Aydoğdu'nun Acı Günü

Cengiz Aydoğdu'nun vefat eden annesi Mariye Aydoğdu toprağa verildi

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu'nun, tedavi gördüğü hastanede 80 yaşında vefat eden annesi Mariye Aydoğdu toprağa verildi. Aksaray'da, Ulu Cami'de düzenlenen cenaze törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem ile vali ve belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.Karacan, İnceöz ve Akış, Aydoğdu ve ailesine başsağlığı diledi.Kılınan cenaze namazının ardından Mariye Aydoğdu, Ervah Kabristanlığı'nda defnedildi.
Cengiz Aydoğdu'nun vefat eden annesi Mariye Aydoğdu toprağa verildi

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu'nun, tedavi gördüğü hastanede 80 yaşında vefat eden annesi Mariye Aydoğdu toprağa verildi.

Aksaray'da, Ulu Cami'de düzenlenen cenaze törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem ile vali ve belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

Karacan, İnceöz ve Akış, Aydoğdu ve ailesine başsağlığı diledi.

Kılınan cenaze namazının ardından Mariye Aydoğdu, Ervah Kabristanlığı'nda defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.