pendik escort bayan
ak

Ak Parti Aksaray 6. Olağan İl Kongresi

13.01.2018 - 17:28, Güncelleme: 13.01.2018 - 17:28
 

Ak Parti Aksaray 6. Olağan İl Kongresi

AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz:"Önümüze koyduğumuz hedefleri gerçekleştirme noktasında 2019 seçimlerine coşkuyla hep beraber hazırlanacağız. Her daim ülkemizin ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz"

AKSARAY (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, "Önümüze koyduğumuz hedefleri gerçekleştirme noktasında 2019 seçimlerine coşkuyla hep beraber hazırlanacağız. Her daim ülkemizin ve milletimizin yanıda olmaya devam edeceğiz." dedi.İnceöz, partisinin Atatürk Spor Salonu'nda yapılan Aksaray 6'ncı İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, kente gelen Başbakan Binali Yıldırım'a teşekkür etti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünya lideri olduğunu aktaran Grup Başkanvekili İnceöz, Erdoğan'ın, 15 yılda Türkiye'deki büyük değişim ve dönüşümün mimarı olduğunu dile getirdi. Aksaray'ın çok genç bir il olduğunu vurgulayan İnceöz, kentin Orta Anadolu'nun adeta bel kemiği olduğunu dile getirdi. İlknur İnceöz, şöyle konuştu:"15 yıldır sadakatle bağlı yol arkadaşlığı yaptınız. Allah, aranızdaki birlik ve beraberliği, kimler ne yaparsa yapsın daim kılsın. Sizlere şükranlarımızı sunuyorum. Bugün Niğde ve Aksaray'da çok güzel bir kongre gerçekleştirdik. Her biri Orta Anadolu'da gerçekten çok önemli kentler. Türkiye ne zaman dara gelse ve kritik bir süreçte olsa dimdik duran bir şehir Aksaray. Bütün girdiğimiz seçimlerde çok güçlü destek vermiş. Önümüze koyduğumuz hedefleri gerçekleştirme noktasında 2019 seçimlerine coşkuyla hep beraber hazırlanacağız. Her daim ülkemizin ve milletimizin yanıda olmaya devam edeceğiz."
AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz:"Önümüze koyduğumuz hedefleri gerçekleştirme noktasında 2019 seçimlerine coşkuyla hep beraber hazırlanacağız. Her daim ülkemizin ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz"

AKSARAY (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, "Önümüze koyduğumuz hedefleri gerçekleştirme noktasında 2019 seçimlerine coşkuyla hep beraber hazırlanacağız. Her daim ülkemizin ve milletimizin yanıda olmaya devam edeceğiz." dedi.

İnceöz, partisinin Atatürk Spor Salonu'nda yapılan Aksaray 6'ncı İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, kente gelen Başbakan Binali Yıldırım'a teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünya lideri olduğunu aktaran Grup Başkanvekili İnceöz, Erdoğan'ın, 15 yılda Türkiye'deki büyük değişim ve dönüşümün mimarı olduğunu dile getirdi.

Aksaray'ın çok genç bir il olduğunu vurgulayan İnceöz, kentin Orta Anadolu'nun adeta bel kemiği olduğunu dile getirdi.

İlknur İnceöz, şöyle konuştu:

"15 yıldır sadakatle bağlı yol arkadaşlığı yaptınız. Allah, aranızdaki birlik ve beraberliği, kimler ne yaparsa yapsın daim kılsın. Sizlere şükranlarımızı sunuyorum. Bugün Niğde ve Aksaray'da çok güzel bir kongre gerçekleştirdik. Her biri Orta Anadolu'da gerçekten çok önemli kentler. Türkiye ne zaman dara gelse ve kritik bir süreçte olsa dimdik duran bir şehir Aksaray. Bütün girdiğimiz seçimlerde çok güçlü destek vermiş. Önümüze koyduğumuz hedefleri gerçekleştirme noktasında 2019 seçimlerine coşkuyla hep beraber hazırlanacağız. Her daim ülkemizin ve milletimizin yanıda olmaya devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.