pendik escort bayan
ak

Air Berlin, İflas Başvurusunda Bulundu

15.08.2017 - 15:33, Güncelleme: 15.08.2017 - 15:33
 

Air Berlin, İflas Başvurusunda Bulundu

Zor günler geçiren Alman havayolu şirketi Air Berlin, bugün yeniden yapılanma sürecine devam etmek için şirket içerisinde iflas başvurusu işlemlerini başlattı- Air Berlin CEO’su Winkelmann:- “Durum göz önüne alındığında, şirket, müşterilerimiz ve çalışan

FRANKFURT (AA) - Alman havayolu şirketi Air Berlin, iflas başvurusunda bulundu.Almanya’nın en büyük ikinci havayolu şirketi Air Berlin’den yapılan açıklamada, şirketin bugün yeniden yapılanma sürecine devam etmek için şirket içerisinde iflas başvurusu işlemlerini başlattığı bildirildi.Federal Alman hükumetinin, Lufthansa’nın ve diğer ortakların yeniden yapılanma çalışmalarında Air Berlin'i desteklediğine işaret edilen açıklamada, “Federal hükumet, uzun vadede uçuş operasyonlarını sürdürmek için Air Berlin'e köprü kredisi ile destek veriyor.” denildi.Açıklamada bugünkü duyurunun arka planında, Etihad'ın Air Berlin'e maddi destek sağlamayı artık istemediğini bildirmesinin yattığı kaydedildi. Air Berlin ve NIKI tarafından işletilen tüm uçuşların planlandığı gibi devam edeceği aktarılan açıklamada, uçuş programının değişmeyeceği ve rezervasyonların geçerliliğini koruyacağı bildirildi.Açıklamada ayrıca “Lufthansa ve diğer ortaklarla Air Berlin'deki iş birimlerini satın alma konusundaki görüşmeler çok ileri ve oldukça umut vericidir. Bu görüşmeler kısa süre içinde sonuçlanabilir.” ifadelerine yer verildi.-"En iyi sonuca ulaşmak için bıkmadan çalışıyoruz"Air Berlin Üst Yöneticisi (CEO) Thomas Winkelmann, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Durum göz önüne alındığında, şirket, müşterilerimiz ve çalışanlarımız için mümkün olan en iyi sonuca ulaşmak için bıkmadan çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.Öte yandan, 2008 yılından bu yana düzenli olarak zarar eden şirket, yalnızca 2012 yılında kar açıklamıştı. Şirket geçen yıl ise 780 milyon avrodan fazla zarar bildirdi.
Zor günler geçiren Alman havayolu şirketi Air Berlin, bugün yeniden yapılanma sürecine devam etmek için şirket içerisinde iflas başvurusu işlemlerini başlattı- Air Berlin CEO’su Winkelmann:- “Durum göz önüne alındığında, şirket, müşterilerimiz ve çalışan

FRANKFURT (AA) - Alman havayolu şirketi Air Berlin, iflas başvurusunda bulundu.

Almanya’nın en büyük ikinci havayolu şirketi Air Berlin’den yapılan açıklamada, şirketin bugün yeniden yapılanma sürecine devam etmek için şirket içerisinde iflas başvurusu işlemlerini başlattığı bildirildi.

Federal Alman hükumetinin, Lufthansa’nın ve diğer ortakların yeniden yapılanma çalışmalarında Air Berlin'i desteklediğine işaret edilen açıklamada, “Federal hükumet, uzun vadede uçuş operasyonlarını sürdürmek için Air Berlin'e köprü kredisi ile destek veriyor.” denildi.

Açıklamada bugünkü duyurunun arka planında, Etihad'ın Air Berlin'e maddi destek sağlamayı artık istemediğini bildirmesinin yattığı kaydedildi.

Air Berlin ve NIKI tarafından işletilen tüm uçuşların planlandığı gibi devam edeceği aktarılan açıklamada, uçuş programının değişmeyeceği ve rezervasyonların geçerliliğini koruyacağı bildirildi.

Açıklamada ayrıca “Lufthansa ve diğer ortaklarla Air Berlin'deki iş birimlerini satın alma konusundaki görüşmeler çok ileri ve oldukça umut vericidir. Bu görüşmeler kısa süre içinde sonuçlanabilir.” ifadelerine yer verildi.

-"En iyi sonuca ulaşmak için bıkmadan çalışıyoruz"

Air Berlin Üst Yöneticisi (CEO) Thomas Winkelmann, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Durum göz önüne alındığında, şirket, müşterilerimiz ve çalışanlarımız için mümkün olan en iyi sonuca ulaşmak için bıkmadan çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, 2008 yılından bu yana düzenli olarak zarar eden şirket, yalnızca 2012 yılında kar açıklamıştı. Şirket geçen yıl ise 780 milyon avrodan fazla zarar bildirdi.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.