pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tan Suşehri'nde

22.02.2018 - 14:03, Güncelleme: 22.02.2018 - 14:03
 

Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tan Suşehri'nde

SİVAS (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Tan, Suşehri ilçesinde ziyaretlerde bulundu.Tan, ilk olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Tan, Suşehri ilçesinde ziyaretlerde bulundu.Tan, ilk olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şubesini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında Şube Müdür Vekili Ahmet Açıkgöz'den bilgi aldı.Daha sonra Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'i makamında ziyaret eden Tan ve beraberindekiler, çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.Yüksel, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğünün sadece Suşehri'ne değil, çevre ilçelere de hizmet vermesinin kendilerini sevindirdiğini belirtti.Tan da amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:"Görevimiz halkla olan bir görev. Bu nedenle, gerek İl Müdürlüğümüzde, gerekse ilçelerde bulunan müdürlüklerde görev yapan personellerimizin vatandaş odaklı olmasını arzu ediyoruz. Onların taleplerini iyi dinlemelerini, sıkıntılara devletin verdiği yetkiler doğrultusunda destek olmalarını istiyoruz. Bu nedenle, Suşehri ilçesinde bulunan müdürlüğümüz de bizim için çok önemli. Çünkü kendi bünyesiyle Akıncılar, Gölova ve Koyulhisar ilçelerine de hizmet veriyor."
SİVAS (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Tan, Suşehri ilçesinde ziyaretlerde bulundu.Tan, ilk olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Tan, Suşehri ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Tan, ilk olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şubesini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında Şube Müdür Vekili Ahmet Açıkgöz'den bilgi aldı.

Daha sonra Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'i makamında ziyaret eden Tan ve beraberindekiler, çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Yüksel, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğünün sadece Suşehri'ne değil, çevre ilçelere de hizmet vermesinin kendilerini sevindirdiğini belirtti.

Tan da amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Görevimiz halkla olan bir görev. Bu nedenle, gerek İl Müdürlüğümüzde, gerekse ilçelerde bulunan müdürlüklerde görev yapan personellerimizin vatandaş odaklı olmasını arzu ediyoruz. Onların taleplerini iyi dinlemelerini, sıkıntılara devletin verdiği yetkiler doğrultusunda destek olmalarını istiyoruz. Bu nedenle, Suşehri ilçesinde bulunan müdürlüğümüz de bizim için çok önemli. Çünkü kendi bünyesiyle Akıncılar, Gölova ve Koyulhisar ilçelerine de hizmet veriyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.