pendik escort bayan
ak

Aile Paneli Ve Çalıştayı

22.04.2017 - 12:28, Güncelleme: 22.04.2017 - 12:28
 

Aile Paneli Ve Çalıştayı

KONYA (AA) - Ribat Eğitim Vakfı ve Karatay Belediyesi tarafından "Aile Paneli ve Çalıştayı" düzenlendi.Bir otelde düzenlenen panelde konuşan Karatay Belediye...

KONYA (AA) - Ribat Eğitim Vakfı ve Karatay Belediyesi tarafından "Aile Paneli ve Çalıştayı" düzenlendi.Bir otelde düzenlenen panelde konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, panelin düzenlenmesi için Ribat Eğitim Vakfına teşekkür ederek, şunları söyledi:"Karatay gibi bir yerde dahi evlenen çiftlerin yüzde 34'ü boşanmak için mahkemeye başvuruyor ve başvuranların yüzde 14'ü fiilen ayrılıyor. Bu oran da her sene yüzde 10 artıyor. Kıydığımız nikahların 10 tanesinden 6'sı ilk defa evlenen çiftler, 3 tanesi ikinci evliliği olan çiftlerdir. Aile sistemimiz çatırdıyor. Manen aile düzenini ayakta tutamazsanız yaptığınız icraatların hiçbir önemi kalmaz."
KONYA (AA) - Ribat Eğitim Vakfı ve Karatay Belediyesi tarafından "Aile Paneli ve Çalıştayı" düzenlendi.Bir otelde düzenlenen panelde konuşan Karatay Belediye...

KONYA (AA) - Ribat Eğitim Vakfı ve Karatay Belediyesi tarafından "Aile Paneli ve Çalıştayı" düzenlendi.

Bir otelde düzenlenen panelde konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, panelin düzenlenmesi için Ribat Eğitim Vakfına teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Karatay gibi bir yerde dahi evlenen çiftlerin yüzde 34'ü boşanmak için mahkemeye başvuruyor ve başvuranların yüzde 14'ü fiilen ayrılıyor. Bu oran da her sene yüzde 10 artıyor. Kıydığımız nikahların 10 tanesinden 6'sı ilk defa evlenen çiftler, 3 tanesi ikinci evliliği olan çiftlerdir. Aile sistemimiz çatırdıyor. Manen aile düzenini ayakta tutamazsanız yaptığınız icraatların hiçbir önemi kalmaz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.