pendik escort bayan
ak

Ahırlı'da Gençler Sabah Namazında Buluştu

16.01.2018 - 11:03, Güncelleme: 16.01.2018 - 11:03
 

Ahırlı'da Gençler Sabah Namazında Buluştu

KONYA (AA) - Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, sabah namazında öğrencilerle buluştu.Tarihi Akisse Camisi'nde kılınan saban namazı sonrası düzenlenen...

KONYA (AA) - Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, sabah namazında öğrencilerle buluştu.Tarihi Akisse Camisi'nde kılınan saban namazı sonrası düzenlenen sohbet toplantısında konuşan Başkan Akgül, bir milletin geleceğine yapılan en büyük yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu söyledi.Bugüne kadar hem fiziki hem de sosyal projelerin gerçekleşmesinde Ahırlı Belediyesi olarak her daim öğrencilerin ve eğitim camiasının yanında olduklarını belirten Akgül, öğrencilere teşekkür etti. Programa Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçerli, çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı.Proğram sonrasında kahvaltı yapıldı.
KONYA (AA) - Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, sabah namazında öğrencilerle buluştu.Tarihi Akisse Camisi'nde kılınan saban namazı sonrası düzenlenen...

KONYA (AA) - Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, sabah namazında öğrencilerle buluştu.

Tarihi Akisse Camisi'nde kılınan saban namazı sonrası düzenlenen sohbet toplantısında konuşan Başkan Akgül, bir milletin geleceğine yapılan en büyük yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu söyledi.

Bugüne kadar hem fiziki hem de sosyal projelerin gerçekleşmesinde Ahırlı Belediyesi olarak her daim öğrencilerin ve eğitim camiasının yanında olduklarını belirten Akgül, öğrencilere teşekkür etti.

Programa Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçerli, çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı.

Proğram sonrasında kahvaltı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.