pendik escort bayan
ak

Ahilik Haftası Kutlamaları

20.09.2017 - 15:43, Güncelleme: 20.09.2017 - 15:43
 

Ahilik Haftası Kutlamaları

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de Ahilik Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de Ahilik Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Programda, Nevşehir Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri tarafından "şet kuşanma" gösterisi sunuldu.Törende, kentte yılın ahisi seçilen demirci ustası Yusuf Arkadakalmaz'a ödülü Nevşehir Valisi İlhami Aktaş tarafından verildi.Programa, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk, İl Jandarma Komutanı Albay Yüksel Yiğit, Esnaf veSanatkar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, esnaf ve çeşitli okullardan öğrenciler katıldı. Tören, katılımcılara Ahi pilavı ikramının ardından sona erdi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de Ahilik Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de Ahilik Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Programda, Nevşehir Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri tarafından "şet kuşanma" gösterisi sunuldu.

Törende, kentte yılın ahisi seçilen demirci ustası Yusuf Arkadakalmaz'a ödülü Nevşehir Valisi İlhami Aktaş tarafından verildi.

Programa, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk, İl Jandarma Komutanı Albay Yüksel Yiğit, Esnaf veSanatkar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, esnaf ve çeşitli okullardan öğrenciler katıldı.

Tören, katılımcılara Ahi pilavı ikramının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.