pendik escort bayan
ak

Ahilik Haftası

22.09.2017 - 21:28, Güncelleme: 22.09.2017 - 21:28
 

Ahilik Haftası

ANKARA (AA) - Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsa Albut, temelleri Ahi Evran-ı Veli tarafından atılan Ahilik kültürünün yıllardır esnaflara...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsa Albut, temelleri Ahi Evran-ı Veli tarafından atılan Ahilik kültürünün yıllardır esnaflara ve zanaatkara yol gösterdiğini söyledi. Albut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yıllar önce temeli atılan bu kültürün medeniyetin gelişmesine ticaret, kültür ve ekonominin ilerlemesine katkı sunduğunu belirtti. Ahilik kültürünün gelecek nesillere aktarılması gerektiğini vurgulayan Albut, "Bizim için önemli olan bundan sonra ki süreçte, ahilik kültürünün toplumumuzda unutulmasından ziyade, canlandırmaktır. Özellikle meslek liselerinde eğitim gören öğrencilerimize de mutlaka ahilik kültürünün tanıtılması gerekir." dedi. Albut, Ahilik Haftası kapsamında Ankara Esnaf Odası Birliği tarafından düzenlenen etkinlikler ile kutlandığını sözlerine ekledi.
ANKARA (AA) - Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsa Albut, temelleri Ahi Evran-ı Veli tarafından atılan Ahilik kültürünün yıllardır esnaflara...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsa Albut, temelleri Ahi Evran-ı Veli tarafından atılan Ahilik kültürünün yıllardır esnaflara ve zanaatkara yol gösterdiğini söyledi.

Albut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yıllar önce temeli atılan bu kültürün medeniyetin gelişmesine ticaret, kültür ve ekonominin ilerlemesine katkı sunduğunu belirtti.

Ahilik kültürünün gelecek nesillere aktarılması gerektiğini vurgulayan Albut, "Bizim için önemli olan bundan sonra ki süreçte, ahilik kültürünün toplumumuzda unutulmasından ziyade, canlandırmaktır. Özellikle meslek liselerinde eğitim gören öğrencilerimize de mutlaka ahilik kültürünün tanıtılması gerekir." dedi.

Albut, Ahilik Haftası kapsamında Ankara Esnaf Odası Birliği tarafından düzenlenen etkinlikler ile kutlandığını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.