pendik escort bayan
ak

Ağzıyla Yaptığı Tabloların Gelirini Mehmetçik'e Bağışladı

28.02.2018 - 10:03, Güncelleme: 28.02.2018 - 10:03
 

Ağzıyla Yaptığı Tabloların Gelirini Mehmetçik'e Bağışladı

Yozgat'ta elleri ve kollarını kullanamadığı için ağzıyla tuttuğu fırçayla yağlı boya tablolar yapan engelli Narin Işık, açtığı sergiden elde ettiği 5 bin lira geliri, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına bağışlayarak Mehmetçik'e destek oldu

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta ağzıyla tuttuğu fırçayla yağlı boya tablolar yapan engelli Narin Işık, açtığı sergiden elde ettiği 5 bin lira geliri, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına bağışladı.Yozgat Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan 54 yaşındaki engelli Işık, TSK'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla yaptığı yağlı boya tablolardan sergi açtı.Bir alışveriş merkezinde yaklaşık 15 gün açık kalan sergide sattığı tablolardan 5 bin lira gelir elde eden Işık, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'ı ziyaret ederek, parayı Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı hesabına yatırılması için teslim etti. Yurtnaç, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Burada önemli olan ordumuza Mehmetçik'e verilen destektir. Engellisinden sağlam insanına kadar herkesin ordumuzun, Mehmetçiğimizin yanında olduğunu ifade ediyoruz." dedi. Işık da Türk ordusunun başarılı olmasını istediğini ifade ederek, şunları söyledi:"Vatanım için bir kurşun, bir mermi de benden gitsin istedim. Bedenimle çalışamıyorum ama yüreğimle çalışmak istedim. Yaptığım tabloları Mehmetçiklerimize bağışlamak istedim. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. 30 tablo vardı sergide 5 bin lira topladım. Bana bu katkıyı sağlayıp destek oldukları için herkese teşekkür ediyorum. Afrin'deki askerlerimize başarılar diliyorum, yüreğim, kalbim onlarla."
Yozgat'ta elleri ve kollarını kullanamadığı için ağzıyla tuttuğu fırçayla yağlı boya tablolar yapan engelli Narin Işık, açtığı sergiden elde ettiği 5 bin lira geliri, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına bağışlayarak Mehmetçik'e destek oldu

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta ağzıyla tuttuğu fırçayla yağlı boya tablolar yapan engelli Narin Işık, açtığı sergiden elde ettiği 5 bin lira geliri, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına bağışladı.

Yozgat Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan 54 yaşındaki engelli Işık, TSK'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla yaptığı yağlı boya tablolardan sergi açtı.

Bir alışveriş merkezinde yaklaşık 15 gün açık kalan sergide sattığı tablolardan 5 bin lira gelir elde eden Işık, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'ı ziyaret ederek, parayı Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı hesabına yatırılması için teslim etti.

Yurtnaç, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Burada önemli olan ordumuza Mehmetçik'e verilen destektir. Engellisinden sağlam insanına kadar herkesin ordumuzun, Mehmetçiğimizin yanında olduğunu ifade ediyoruz." dedi.

Işık da Türk ordusunun başarılı olmasını istediğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Vatanım için bir kurşun, bir mermi de benden gitsin istedim. Bedenimle çalışamıyorum ama yüreğimle çalışmak istedim. Yaptığım tabloları Mehmetçiklerimize bağışlamak istedim. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. 30 tablo vardı sergide 5 bin lira topladım. Bana bu katkıyı sağlayıp destek oldukları için herkese teşekkür ediyorum. Afrin'deki askerlerimize başarılar diliyorum, yüreğim, kalbim onlarla."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.