pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Agü'de Uluslararası Mekatronik Sistemler Konferansı

04.02.2017 - 14:58, Güncelleme: 04.02.2017 - 14:58
 

Agü'de Uluslararası Mekatronik Sistemler Konferansı

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesinin (AGÜ), 2-4 Şubat tarihleri arasında Uluslararası Mekatronik Sistemler ve Kontrol Mühendisliği Konferansına...

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesinin (AGÜ), 2-4 Şubat tarihleri arasında Uluslararası Mekatronik Sistemler ve Kontrol Mühendisliği Konferansına ev sahipliği yaptığı bildirildi.AGÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Alan, Sümer yerleşkesindeki salonda gerçekleştirilen konferansın açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'deki bilimsel gelişmeleri, Kayseri'deki ilerlemeleri ve AGÜ'nün eğitim, araştırma ve topluma katkı yönündeki bakış açısını anlattı.Teksas Austin Üniversitesi İnovasyon Stüdyosu Müdürü Dr. Scott Evans ise üniversitelerinde uygulamalı eğitime verdikleri önemi ve bunu gerçekleştirmek için müfredat programlarında yaptıkları değişikliklerle öğrencilerin aldıkları eğitimin kalitesini nasıl artırdıklarını uzaktan bağlantı ile anlattı.ABD'de Denver Üniversitesinden Prof. Dr. Kimon Valavanis de insansız hava araçlarının çalışması konusunda bilgi verdi.İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdinç Altuğ da insansız hava araçlarında görüntü işleme ve yön bulma, havaalanı, hastane gibi alanlarda robotik insan taşıma sistemi projelerini anlattı.Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu'nun onursal başkanı olduğu konferans, 9 ülkeden 18 akademisyenin yer aldığı uluslararası bir ekip tarafından düzenlendi.
KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesinin (AGÜ), 2-4 Şubat tarihleri arasında Uluslararası Mekatronik Sistemler ve Kontrol Mühendisliği Konferansına...

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesinin (AGÜ), 2-4 Şubat tarihleri arasında Uluslararası Mekatronik Sistemler ve Kontrol Mühendisliği Konferansına ev sahipliği yaptığı bildirildi.

AGÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Alan, Sümer yerleşkesindeki salonda gerçekleştirilen konferansın açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'deki bilimsel gelişmeleri, Kayseri'deki ilerlemeleri ve AGÜ'nün eğitim, araştırma ve topluma katkı yönündeki bakış açısını anlattı.

Teksas Austin Üniversitesi İnovasyon Stüdyosu Müdürü Dr. Scott Evans ise üniversitelerinde uygulamalı eğitime verdikleri önemi ve bunu gerçekleştirmek için müfredat programlarında yaptıkları değişikliklerle öğrencilerin aldıkları eğitimin kalitesini nasıl artırdıklarını uzaktan bağlantı ile anlattı.

ABD'de Denver Üniversitesinden Prof. Dr. Kimon Valavanis de insansız hava araçlarının çalışması konusunda bilgi verdi.

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdinç Altuğ da insansız hava araçlarında görüntü işleme ve yön bulma, havaalanı, hastane gibi alanlarda robotik insan taşıma sistemi projelerini anlattı.

Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu'nun onursal başkanı olduğu konferans, 9 ülkeden 18 akademisyenin yer aldığı uluslararası bir ekip tarafından düzenlendi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.