pendik escort bayan
ak

Agü’de Mezuniyet Heyecanı

10.07.2019 - 15:43, Güncelleme: 10.07.2019 - 15:43
 

Agü’de Mezuniyet Heyecanı

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) bu yıl ikinci mezunlarını verecekAGÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, mezuniyet töreni, 12 Temmuz...

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) bu yıl ikinci mezunlarını verecekAGÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, mezuniyet töreni, 12 Temmuz Cuma günü Sümer Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.Uluslararası derecelendirme kuruluşu Times Higher Education’ın Toplumsal Etki Sıralaması’nda dünya üniversiteleri arasında ilk 200’de yer alan AGÜ’de, bu yıl 7 lisans ve 4 lisansüstü bölümden yaklaşık 150 öğrenci mezun olacak.Törene, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başta olmak üzere veliler, protokol, öğretim görevlileri, iş ve sanayi dünyasından konukların katılımı bekleniyor.
KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) bu yıl ikinci mezunlarını verecekAGÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, mezuniyet töreni, 12 Temmuz...

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) bu yıl ikinci mezunlarını verecek

AGÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, mezuniyet töreni, 12 Temmuz Cuma günü Sümer Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Times Higher Education’ın Toplumsal Etki Sıralaması’nda dünya üniversiteleri arasında ilk 200’de yer alan AGÜ’de, bu yıl 7 lisans ve 4 lisansüstü bölümden yaklaşık 150 öğrenci mezun olacak.

Törene, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başta olmak üzere veliler, protokol, öğretim görevlileri, iş ve sanayi dünyasından konukların katılımı bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.