pendik escort bayan
ak

Agü Projeleri İngiliz Kraliyet Seçkisi'nde Yer Aldı

09.12.2017 - 09:33, Güncelleme: 09.12.2017 - 09:33
 

Agü Projeleri İngiliz Kraliyet Seçkisi'nde Yer Aldı

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin Kayseri Tren İstasyonu için geliştirdikleri proje, İngiliz Kraliyet...

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin Kayseri Tren İstasyonu için geliştirdikleri proje, İngiliz Kraliyet Mimarlık Akademisi (RIBA) 2017 seçkisinde yer aldı.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, İngiliz Kraliyet Mimarlık Akademisi (RIBA) tarafından yapılan değerlendirme sonucu, 4. sınıf öğrencileri Melike Sena Erden ve Hale Nur Aydın’ın, 2017 bahar yarı yılında, Kayseri Tren İstasyonu için geliştirdikleri projeye ilişkin başvuruyu "2017 RIBA President's Medal" kategorisi için uygun bulunarak kabul edildi. Mimarlık Fakültesinin ilk mezunlarını vereceği yılda mimarlık altındaki en saygın kuruluşlardan olan RIBA tarafından öğrencilerin çalışmalarının değerlendirilmeye alınmasından ve 2017 seçkisi içerisinde yer verilmesinden duyulan memnuniyet vurgulandı.RIBA'nın, her yıl akredite ettiği mimarlık okullarında üretilen, öğrencilere ait mimari proje çalışmaları için bir yarışma çağrısı yaptığı, projelerin uluslararası bir jüri tarafından değerlendirildiği kaydedildi.
KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin Kayseri Tren İstasyonu için geliştirdikleri proje, İngiliz Kraliyet...

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin Kayseri Tren İstasyonu için geliştirdikleri proje, İngiliz Kraliyet Mimarlık Akademisi (RIBA) 2017 seçkisinde yer aldı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, İngiliz Kraliyet Mimarlık Akademisi (RIBA) tarafından yapılan değerlendirme sonucu, 4. sınıf öğrencileri Melike Sena Erden ve Hale Nur Aydın’ın, 2017 bahar yarı yılında, Kayseri Tren İstasyonu için geliştirdikleri projeye ilişkin başvuruyu "2017 RIBA President's Medal" kategorisi için uygun bulunarak kabul edildi.

Mimarlık Fakültesinin ilk mezunlarını vereceği yılda mimarlık altındaki en saygın kuruluşlardan olan RIBA tarafından öğrencilerin çalışmalarının değerlendirilmeye alınmasından ve 2017 seçkisi içerisinde yer verilmesinden duyulan memnuniyet vurgulandı.

RIBA'nın, her yıl akredite ettiği mimarlık okullarında üretilen, öğrencilere ait mimari proje çalışmaları için bir yarışma çağrısı yaptığı, projelerin uluslararası bir jüri tarafından değerlendirildiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.