pendik escort bayan
ak

Agü 12 Ülke İle Öğrenci Değişimi Yapacak

26.08.2016 - 12:38, Güncelleme: 26.08.2016 - 12:38
 

Agü 12 Ülke İle Öğrenci Değişimi Yapacak

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) aralarında ABD, Hollanda, Avusturya ve Güney Kore'nin de bulunduğu 12 ülke ile öğrenci değişim anlaşması...

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) aralarında ABD, Hollanda, Avusturya ve Güney Kore'nin de bulunduğu 12 ülke ile öğrenci değişim anlaşması imzaladı.AGÜ'den yapılan yazılı açıklamada, üniversitenin uluslararası ofisi tarafından 12 ülkeden 16 üniversite ile öğrenci değişim anlaşması yapıldığı belirtildi. Yapılan ikili anlaşmalarla ABD, Hollanda, Avusturya, Güney Kore, Hindistan, İran, Malezya, Tayvan, Endonezya, Tayland, Kazakistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki üniversitelerle AGÜ arasında yıl boyunca çeşitli sayılarda öğrenci değişimi yapılacağı kaydedilen açıklama, öğrenci değişiminin mimarlık, işletme, inşaat mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, malzeme bilim ve nanoteknoloji ile yaşam ve doğa bilimleri bölümlerini kapsadığı ifade edildi. Öte yandan, Avrupa Birliği programı olan ve Avrupa'daki yükseköğretim kurumlarını birbirleriyle işbirliği yapmaya teşvik eden Erasmus+ eğitim programı kapsamında AB üyesi 14 ülkedeki 22 üniversite ile anlaşma sağlandığı, bu anlaşmayla da akademisyen ve öğrenci değişimi yapılacağı bildirildi.
KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) aralarında ABD, Hollanda, Avusturya ve Güney Kore'nin de bulunduğu 12 ülke ile öğrenci değişim anlaşması...

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) aralarında ABD, Hollanda, Avusturya ve Güney Kore'nin de bulunduğu 12 ülke ile öğrenci değişim anlaşması imzaladı.

AGÜ'den yapılan yazılı açıklamada, üniversitenin uluslararası ofisi tarafından 12 ülkeden 16 üniversite ile öğrenci değişim anlaşması yapıldığı belirtildi.

Yapılan ikili anlaşmalarla ABD, Hollanda, Avusturya, Güney Kore, Hindistan, İran, Malezya, Tayvan, Endonezya, Tayland, Kazakistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki üniversitelerle AGÜ arasında yıl boyunca çeşitli sayılarda öğrenci değişimi yapılacağı kaydedilen açıklama, öğrenci değişiminin mimarlık, işletme, inşaat mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, malzeme bilim ve nanoteknoloji ile yaşam ve doğa bilimleri bölümlerini kapsadığı ifade edildi.

Öte yandan, Avrupa Birliği programı olan ve Avrupa'daki yükseköğretim kurumlarını birbirleriyle işbirliği yapmaya teşvik eden Erasmus+ eğitim programı kapsamında AB üyesi 14 ülkedeki 22 üniversite ile anlaşma sağlandığı, bu anlaşmayla da akademisyen ve öğrenci değişimi yapılacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.