pendik escort bayan
ak

Ağrı'daki Terör Operasyonu

26.08.2018 - 00:08, Güncelleme: 26.08.2018 - 00:08
 

Ağrı'daki Terör Operasyonu

Doğubayazıt'ta 21 Ağustos'ta bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Teğmen Celal Dağlı'nın babaevinde yas var

ANKARA (AA) - Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen Piyade Teğmen Celal Dağlı'nın (25) Ankara'daki babaevine acı haber ulaştırıldı.Şehidin Cevizlidere Mahallesi 1128 Sokak'taki babaevine giden askeri yetkililer, sağlık ekipleri eşliğinde şehadet haberini yakınlarına iletti.Türk bayrakları asılan evin önüne, Büyükşehir Belediyesince taziye çadırı kuruldu.Şehidin annesi Aysel ile babası Mahmut Dağlı'nın, oğullarının tedavi gördüğü Erzurum'daki Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'nde olduğu bildirildi.Dört kardeş olan şehidin iki hafta önce nişanlandığı öğrenildi.
Doğubayazıt'ta 21 Ağustos'ta bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Teğmen Celal Dağlı'nın babaevinde yas var

ANKARA (AA) - Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen Piyade Teğmen Celal Dağlı'nın (25) Ankara'daki babaevine acı haber ulaştırıldı.

Şehidin Cevizlidere Mahallesi 1128 Sokak'taki babaevine giden askeri yetkililer, sağlık ekipleri eşliğinde şehadet haberini yakınlarına iletti.

Türk bayrakları asılan evin önüne, Büyükşehir Belediyesince taziye çadırı kuruldu.

Şehidin annesi Aysel ile babası Mahmut Dağlı'nın, oğullarının tedavi gördüğü Erzurum'daki Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'nde olduğu bildirildi.

Dört kardeş olan şehidin iki hafta önce nişanlandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.