pendik escort bayan
ak

Agd'nin "Sabah Namazı" Buluşmaları

20.11.2016 - 11:13, Güncelleme: 20.11.2016 - 11:13
 

Agd'nin "Sabah Namazı" Buluşmaları

ANKARA (AA) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD), sabah namazı buluşmaları kapsamında gençlerle bir araya geliyor.AGD Beypazarı Temsilcisi Cengiz Yılmaz, gazetecilere...

ANKARA (AA) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD), sabah namazı buluşmaları kapsamında gençlerle bir araya geliyor.AGD Beypazarı Temsilcisi Cengiz Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, gençlerle sabah namazı programlarının sürdüğünü ve her hafta değişik mescit ve camide bir araya geldiklerini söyledi.Dün sabah Fatih Camisi, bu sabah da Cemiyet Camisi'nde sabah namazı buluşması olduğunu ve çok sayıda gençle sabah namazında bir araya geldiklerini belirten Yılmaz, sabah namazının hep birlikte kılınmasının ardından Kur'an-ı Kerim okunduğunu, dua edildiğini, sonrasında da cami cemaati ve gençlerle kahvaltı yaptıklarını dile getirdi.Yılmaz, İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle güzel bir kaynaşma sağlandığına işaret ederek, "Sabah namazı buluşmalarında Belediye Başkanı Tuncer Kaplan da kahvaltı ve sohbetimize iştirak etti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan böyle sabah namazı buluşmaları ve buluştuğumuz semtteki cami ve mescitte cemaatle kahvaltılarımız sürecek." diye konuştu. Başkan Kaplan da öğrencilerle bir arada olmaktan son derece memnun kaldığını ifade etti.
ANKARA (AA) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD), sabah namazı buluşmaları kapsamında gençlerle bir araya geliyor.AGD Beypazarı Temsilcisi Cengiz Yılmaz, gazetecilere...

ANKARA (AA) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD), sabah namazı buluşmaları kapsamında gençlerle bir araya geliyor.

AGD Beypazarı Temsilcisi Cengiz Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, gençlerle sabah namazı programlarının sürdüğünü ve her hafta değişik mescit ve camide bir araya geldiklerini söyledi.

Dün sabah Fatih Camisi, bu sabah da Cemiyet Camisi'nde sabah namazı buluşması olduğunu ve çok sayıda gençle sabah namazında bir araya geldiklerini belirten Yılmaz, sabah namazının hep birlikte kılınmasının ardından Kur'an-ı Kerim okunduğunu, dua edildiğini, sonrasında da cami cemaati ve gençlerle kahvaltı yaptıklarını dile getirdi.

Yılmaz, İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle güzel bir kaynaşma sağlandığına işaret ederek, "Sabah namazı buluşmalarında Belediye Başkanı Tuncer Kaplan da kahvaltı ve sohbetimize iştirak etti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan böyle sabah namazı buluşmaları ve buluştuğumuz semtteki cami ve mescitte cemaatle kahvaltılarımız sürecek." diye konuştu.

Başkan Kaplan da öğrencilerle bir arada olmaktan son derece memnun kaldığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.