pendik escort bayan
ak

AGD'den Mekke’nin Fethine Davet

30.12.2016 - 18:46, Güncelleme: 30.12.2016 - 18:46
 

AGD'den Mekke’nin Fethine Davet

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Sivas Şube Başkanı Bülent Şimşek, tüm Sivas halkını yılbaşı yerine Mekke’nin Fethi’ni kutlamaya davet etti

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Sivas Şubesi, Mekke’nin Fethi’nin yıl dönümü nedeniyle ilimizde bir kutlama programı düzenleyecek.Konu ile ilgili açıklama yapan AGD Sivas Şube Başkanı Bülent Şimşek, sıkıntılı günler geçirdiğimiz şu zaman diliminde yaşananların dünyanın adil bir sisteme ve İslam birliğine ne kadar çok ihtiyacı olduğunu bir kez daha gösterdiğini söyledi.‘İyiliğin kalbinden, insanlığın saadetine’ sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Şimşek, “Dış güçlerin her fırsatta ülkemizi karıştırmak ve milletimizi birbirine düşürmek için fırsat kolladığı şu günlerde birlik ve beraberliğe, milli fikirlere ve milli bir duruşa her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bunun için Mekke’nin Fethi programları bir fırsattır. Noel yerine Fetih programında buluşalım. Tüm insanlık için gönüllerimizi açalım, fetih müjdesi ile Alem-i İslam ve 7 milyar insanın tamamen ezilmeden, sömürülmeden, insanca bir hayat sürdürebilmeleri için adil bir dünya düzenin kilometre taşlarını yerleştirelim. Zira her 6 saniyede bir çocuğun açlık nedeniyle öldüğü, 840 milyon insanın her gece aç yattığı, 1 milyar 250 milyon insanın içme suyundan mahrum olduğu, 2 milyar insanın yoksulluk sınırının altında yaşadığı bir dünyada, yeni fetihlerin temiz beyinlerde ve yüreklerde sevgiye, merhamete ve adalete giden yolları açmasını ümit ediyoruz” ifadelerini kullandı. Yılbaşı eğlenceleri ile toplumsal çürümüşlüğün ve duyarsızlığın tavan yaptığı bir zaman diliminde, Anadolu gençlik erlerinin Mekke’nin Fethi kutlamalarının asil bir duruşun ifadesi olduğunu kaydeden Şimşek, “Bu sebepten dolayı Anadolu Gençlik Derneği Sivas Şubesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm ülkede eşzamanlı olarak 31 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da 4 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda bu ruhu tekrar yaşamak üzere “Mekke’nin Fethi” programımızı gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.Cumartesi akşamı yapılacak program Diyanet İşleri Başkanlığı Resmi Kur’an okuyucusu Muhammed Bıçak’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak. Nihat Altıparmak’ın konuşmacı olarak katılacağı programda Mehmet Gökçe de konser verecek. Programda ayrıca Spor gösterileri, Sinevizyon gösterisi ve Mehteran gösterisi de izleyiciyle buluşturulacak. -  SİVAS
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Sivas Şube Başkanı Bülent Şimşek, tüm Sivas halkını yılbaşı yerine Mekke’nin Fethi’ni kutlamaya davet etti

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Sivas Şubesi, Mekke’nin Fethi’nin yıl dönümü nedeniyle ilimizde bir kutlama programı düzenleyecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan AGD Sivas Şube Başkanı Bülent Şimşek, sıkıntılı günler geçirdiğimiz şu zaman diliminde yaşananların dünyanın adil bir sisteme ve İslam birliğine ne kadar çok ihtiyacı olduğunu bir kez daha gösterdiğini söyledi.

‘İyiliğin kalbinden, insanlığın saadetine’ sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Şimşek, “Dış güçlerin her fırsatta ülkemizi karıştırmak ve milletimizi birbirine düşürmek için fırsat kolladığı şu günlerde birlik ve beraberliğe, milli fikirlere ve milli bir duruşa her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bunun için Mekke’nin Fethi programları bir fırsattır. Noel yerine Fetih programında buluşalım. Tüm insanlık için gönüllerimizi açalım, fetih müjdesi ile Alem-i İslam ve 7 milyar insanın tamamen ezilmeden, sömürülmeden, insanca bir hayat sürdürebilmeleri için adil bir dünya düzenin kilometre taşlarını yerleştirelim. Zira her 6 saniyede bir çocuğun açlık nedeniyle öldüğü, 840 milyon insanın her gece aç yattığı, 1 milyar 250 milyon insanın içme suyundan mahrum olduğu, 2 milyar insanın yoksulluk sınırının altında yaşadığı bir dünyada, yeni fetihlerin temiz beyinlerde ve yüreklerde sevgiye, merhamete ve adalete giden yolları açmasını ümit ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Yılbaşı eğlenceleri ile toplumsal çürümüşlüğün ve duyarsızlığın tavan yaptığı bir zaman diliminde, Anadolu gençlik erlerinin Mekke’nin Fethi kutlamalarının asil bir duruşun ifadesi olduğunu kaydeden Şimşek, “Bu sebepten dolayı Anadolu Gençlik Derneği Sivas Şubesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm ülkede eşzamanlı olarak 31 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da 4 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda bu ruhu tekrar yaşamak üzere “Mekke’nin Fethi” programımızı gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Cumartesi akşamı yapılacak program Diyanet İşleri Başkanlığı Resmi Kur’an okuyucusu Muhammed Bıçak’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak. Nihat Altıparmak’ın konuşmacı olarak katılacağı programda Mehmet Gökçe de konser verecek. Programda ayrıca Spor gösterileri, Sinevizyon gösterisi ve Mehteran gösterisi de izleyiciyle buluşturulacak. -  SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.