pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

06.06.2019 - 14:18, Güncelleme: 06.06.2019 - 14:18
 

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

AFYONKARAHİSAR (AA) - MHP Dinar İlçe Başkanlığı bayramlaşma programı düzenledi.MHP Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan, parti binasındaki programda,...

AFYONKARAHİSAR (AA) - MHP Dinar İlçe Başkanlığı bayramlaşma programı düzenledi.MHP Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan, parti binasındaki programda, dini bayramların, Türk ve Müslüman toplumlarında çok büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti.Belediye Başkanı Nihat Sarı ise bir araya gelerek Ramazan Bayramını kutladıklarını dile getirdi.- Başmakçı'da Mehmetçikle bayramlaşmaBaşmakçı Kaymakamı Mehmet Soylu, ilçede vatani görevini yapan askerlerle bayramlaştı.Soylu, askerlerin bayramını tebrik ederek, ailelerine de selam gönderdi.İlçe Jandarma Komutanlığındaki programa, Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü ile daire müdürleri de katıldı.
AFYONKARAHİSAR (AA) - MHP Dinar İlçe Başkanlığı bayramlaşma programı düzenledi.MHP Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan, parti binasındaki programda,...

AFYONKARAHİSAR (AA) - MHP Dinar İlçe Başkanlığı bayramlaşma programı düzenledi.

MHP Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan, parti binasındaki programda, dini bayramların, Türk ve Müslüman toplumlarında çok büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Nihat Sarı ise bir araya gelerek Ramazan Bayramını kutladıklarını dile getirdi.

- Başmakçı'da Mehmetçikle bayramlaşma

Başmakçı Kaymakamı Mehmet Soylu, ilçede vatani görevini yapan askerlerle bayramlaştı.

Soylu, askerlerin bayramını tebrik ederek, ailelerine de selam gönderdi.

İlçe Jandarma Komutanlığındaki programa, Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü ile daire müdürleri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.