pendik escort bayan
ak

Afyonkarahisar Valisi'nden Mihalgazi'ye Ziyaret

27.06.2018 - 17:08, Güncelleme: 27.06.2018 - 17:08
 

Afyonkarahisar Valisi'nden Mihalgazi'ye Ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, 28 yıl önce kaymakam olarak atandığı Eskişehir'in Mihalgazi ilçesini ziyaret etti.Tutulmaz, 1990...

ESKİŞEHİR (AA) - Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, 28 yıl önce kaymakam olarak atandığı Eskişehir'in Mihalgazi ilçesini ziyaret etti.Tutulmaz, 1990 yılında kaymakam olarak atandığı Mihalgazi ilçesindeki arkadaşlarını görmek amacıyla ilçeye geldi.İlçede ilk olarak Kaymakam Vekili Fatih Uzun'u makamında ziyaret eden Tutulmaz, ilçenin mevcut durumuyla ilgili bilgi aldı. Belediye Başkanı Zeynep Akgün'ü de makamında ziyaret eden Tutulmaz, ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi.Tutulmaz, ilçede kaymakam olarak görev yaptığı dönemdeki arkadaşlarıyla da bir araya gelerek sohbet etti.
ESKİŞEHİR (AA) - Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, 28 yıl önce kaymakam olarak atandığı Eskişehir'in Mihalgazi ilçesini ziyaret etti.Tutulmaz, 1990...

ESKİŞEHİR (AA) - Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, 28 yıl önce kaymakam olarak atandığı Eskişehir'in Mihalgazi ilçesini ziyaret etti.

Tutulmaz, 1990 yılında kaymakam olarak atandığı Mihalgazi ilçesindeki arkadaşlarını görmek amacıyla ilçeye geldi.

İlçede ilk olarak Kaymakam Vekili Fatih Uzun'u makamında ziyaret eden Tutulmaz, ilçenin mevcut durumuyla ilgili bilgi aldı.

Belediye Başkanı Zeynep Akgün'ü de makamında ziyaret eden Tutulmaz, ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Tutulmaz, ilçede kaymakam olarak görev yaptığı dönemdeki arkadaşlarıyla da bir araya gelerek sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.