pendik escort bayan
ak

Afrin'deki Mehmetçik İçin Ankara'dan Örgü

31.01.2018 - 13:23, Güncelleme: 31.01.2018 - 13:23
 

Afrin'deki Mehmetçik İçin Ankara'dan Örgü

Başkentte, aralarında Afrin'de görev yapan bir askerin annesinin de bulunduğu kadınlar, ördükleri örgüleri ve yazdıkları mektupları Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik'e gönderecek- Asker annesi Bağcı:- "Gerekirse kendim de giderim. Onların çam

ANKARA (AA) - Başkent'te aralarında Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan bir askerin annesinin de bulunduğu kadınlar, ördükleri bere, atkı, eldiven, boyunluk ve yazdıkları mektupları Mehmetçik'e gönderecek.Altındağ Belediyesi Çamlık Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi'ndeki kadınlar, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçikler için her ilmeğinde özlem ve anne şefkati olan bere, atkı, eldiven ve boyunluk ördü.Oğlunun Hatay'ın Hassa ilçesinde astsubay olarak görev yaptığını, 3 gündür görüşemediği oğlunun da harekata katıldığını düşündüğünü belirten Zeliha Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, harekatın başlamasının ardından asker anneleri ve diğer arkadaşlarıyla böyle bir çalışmanın içine girdiklerini söyledi.Merkezdeki bütün kadınların örgüler ile göndermek için birer mektup yazdığını, yalnızca kendisinin mektup kaleme almadığını aktaran Yılmaz, "Duygusal olduğum için yazmadım, yazmak da istemedim. Hepsini Allah'a emanet ediyoruz. Bütün annelerin dualarındalar." dedi.- "Gerekirse kendim de giderim"Şengül Bağcı da bir çocuğunun Zeytin Dalı Harekatı'nda asker olduğunu, bir çocuğunu da askere göndermeye hazırlandığını ifade ederek, bir yeğeninin de 9 yıl önce şehit düştüğünü söyledi. Bağcı, şöyle konuştu:"Gerekirse kendim de giderim. Onların çamaşırlarını da yıkarım. Her şeylerini yaparım. Sıkıntılarını dinlerim. Sadece kendi çocuklarım için değil herkesin çocukları için. Çocuklarım gitti diye gurur duymuyorum. Öbürleri için daha çok gururluyum. Hainler pusu kurmuş ama bizim askerimiz hayırlısıyla hepsini halleder. Rabbim herkese yardım etsin." Emine Altuntaş ise ana kuzularının üşümemesi için örgü ördüklerini belirterek, şunları kaydetti: "Örerken 'Yavrular inşallah başında beresiyle, boynunda atkısıyla, anasına, babasına, eşine hayırla dönmeyi nasip etsin.' dedim. Allah'ım acı, ağrı göstermesin yavrularımıza. Hepimizin evladı, birimizin evladı değil. Hepsini seviyoruz. Hepsine sevgiyle bakıyoruz. Haberleri izlerken çok üzülüyoruz. Allah'ım bir an önce bitirip de dönmeyi nasip eder. Gidenlerimize de hayırlı hayırlı gelmeyi nasip etsin."Hazırlanan 80 paket atkı, bere, eldiven ve boyunlukların Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere ulaştırılmak üzere kargoyla Hatay Valiliğine gönderileceği bildirildi.
Başkentte, aralarında Afrin'de görev yapan bir askerin annesinin de bulunduğu kadınlar, ördükleri örgüleri ve yazdıkları mektupları Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik'e gönderecek- Asker annesi Bağcı:- "Gerekirse kendim de giderim. Onların çam

ANKARA (AA) - Başkent'te aralarında Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan bir askerin annesinin de bulunduğu kadınlar, ördükleri bere, atkı, eldiven, boyunluk ve yazdıkları mektupları Mehmetçik'e gönderecek.

Altındağ Belediyesi Çamlık Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi'ndeki kadınlar, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçikler için her ilmeğinde özlem ve anne şefkati olan bere, atkı, eldiven ve boyunluk ördü.

Oğlunun Hatay'ın Hassa ilçesinde astsubay olarak görev yaptığını, 3 gündür görüşemediği oğlunun da harekata katıldığını düşündüğünü belirten Zeliha Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, harekatın başlamasının ardından asker anneleri ve diğer arkadaşlarıyla böyle bir çalışmanın içine girdiklerini söyledi.

Merkezdeki bütün kadınların örgüler ile göndermek için birer mektup yazdığını, yalnızca kendisinin mektup kaleme almadığını aktaran Yılmaz, "Duygusal olduğum için yazmadım, yazmak da istemedim. Hepsini Allah'a emanet ediyoruz. Bütün annelerin dualarındalar." dedi.

- "Gerekirse kendim de giderim"

Şengül Bağcı da bir çocuğunun Zeytin Dalı Harekatı'nda asker olduğunu, bir çocuğunu da askere göndermeye hazırlandığını ifade ederek, bir yeğeninin de 9 yıl önce şehit düştüğünü söyledi.

Bağcı, şöyle konuştu:

"Gerekirse kendim de giderim. Onların çamaşırlarını da yıkarım. Her şeylerini yaparım. Sıkıntılarını dinlerim. Sadece kendi çocuklarım için değil herkesin çocukları için. Çocuklarım gitti diye gurur duymuyorum. Öbürleri için daha çok gururluyum. Hainler pusu kurmuş ama bizim askerimiz hayırlısıyla hepsini halleder. Rabbim herkese yardım etsin."

Emine Altuntaş ise ana kuzularının üşümemesi için örgü ördüklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Örerken 'Yavrular inşallah başında beresiyle, boynunda atkısıyla, anasına, babasına, eşine hayırla dönmeyi nasip etsin.' dedim. Allah'ım acı, ağrı göstermesin yavrularımıza. Hepimizin evladı, birimizin evladı değil. Hepsini seviyoruz. Hepsine sevgiyle bakıyoruz. Haberleri izlerken çok üzülüyoruz. Allah'ım bir an önce bitirip de dönmeyi nasip eder. Gidenlerimize de hayırlı hayırlı gelmeyi nasip etsin."

Hazırlanan 80 paket atkı, bere, eldiven ve boyunlukların Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere ulaştırılmak üzere kargoyla Hatay Valiliğine gönderileceği bildirildi.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.