pendik escort bayan
ak

Afrin Kahramanları İçin Hatıra Ormanı Oluşturuldu

27.03.2018 - 15:58, Güncelleme: 27.03.2018 - 15:58
 

Afrin Kahramanları İçin Hatıra Ormanı Oluşturuldu

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanlığı tarafından Zeytin Dalı Harekatı kahramanları anısına hatıra ormanı oluşturuldu.Zeytin Dalı Harekatı kahramanları...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanlığı tarafından Zeytin Dalı Harekatı kahramanları anısına hatıra ormanı oluşturuldu.Zeytin Dalı Harekatı kahramanları anısına Bahçelievler Mahallesi'nde oluşturulan Piyade Üsteğmen Oğuz Kağan Usta Ağaçlandırma Alanı'ndaki fidan dikim törenine, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Kuyucu, AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan, özel harekat polisleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törende fidanları toprakla buluşturan protokol üyeleri, Afrin şehitlerinin künyelerini fidanlara astı. Kaymakam Bilgihan, "Zeytin Dalı Harekatı'nda kaybettiğimiz şehitlerimize, geçmişten bugüne kadarki şehitlerimize bir hatıra olması için fidanlarımız toprakla buluşacak. Hepsini rahmetle, minnetle anıyoruz. Oğuz Kaan Usta bu toprakların evladı onu da rahmetle minnetle anıyor, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz." diye konuştu.Belediye Başkanı Duruay ise, şöyle konuştu:"Zeytin Dalı Harekatı kapsamında şehit düşen Gölbaşı'mızın evladı Piyade Üsteğmen Oğuz Kağan Usta ve bütün güvenlik güçlerimizin aziz hatıralarının sonsuza kadar yaşatmak için başlattığımız hatıra ormanı ağaçlandırma törenine katıldığınız teşekkür ederim. Zeytin Dalı Harekatı kahramanlarına, yurt içinde ve yurt dışında şehit olan askerlerimize rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum."Hatıra ormanına sedir ve karaçam olmak üzere 2023 fidan dikildi.Programda 250 öğrenciye "Hatıra Ormanı Sertifikası" dağıtıldı.
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanlığı tarafından Zeytin Dalı Harekatı kahramanları anısına hatıra ormanı oluşturuldu.Zeytin Dalı Harekatı kahramanları...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanlığı tarafından Zeytin Dalı Harekatı kahramanları anısına hatıra ormanı oluşturuldu.

Zeytin Dalı Harekatı kahramanları anısına Bahçelievler Mahallesi'nde oluşturulan Piyade Üsteğmen Oğuz Kağan Usta Ağaçlandırma Alanı'ndaki fidan dikim törenine, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Kuyucu, AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan, özel harekat polisleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende fidanları toprakla buluşturan protokol üyeleri, Afrin şehitlerinin künyelerini fidanlara astı.

Kaymakam Bilgihan, "Zeytin Dalı Harekatı'nda kaybettiğimiz şehitlerimize, geçmişten bugüne kadarki şehitlerimize bir hatıra olması için fidanlarımız toprakla buluşacak. Hepsini rahmetle, minnetle anıyoruz. Oğuz Kaan Usta bu toprakların evladı onu da rahmetle minnetle anıyor, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz." diye konuştu.

Belediye Başkanı Duruay ise, şöyle konuştu:

"Zeytin Dalı Harekatı kapsamında şehit düşen Gölbaşı'mızın evladı Piyade Üsteğmen Oğuz Kağan Usta ve bütün güvenlik güçlerimizin aziz hatıralarının sonsuza kadar yaşatmak için başlattığımız hatıra ormanı ağaçlandırma törenine katıldığınız teşekkür ederim. Zeytin Dalı Harekatı kahramanlarına, yurt içinde ve yurt dışında şehit olan askerlerimize rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum."

Hatıra ormanına sedir ve karaçam olmak üzere 2023 fidan dikildi.

Programda 250 öğrenciye "Hatıra Ormanı Sertifikası" dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.