pendik escort bayan
ak

Aeü'ye Yeni Kütüphane Binası

10.07.2018 - 11:28, Güncelleme: 10.07.2018 - 11:28
 

Aeü'ye Yeni Kütüphane Binası

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 25 milyon liralık yatırımla üniversiteye yeni kütüphane binası kazandıracaklarını...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 25 milyon liralık yatırımla üniversiteye yeni kütüphane binası kazandıracaklarını bildirdi. Karakaya, yazılı açıklamasında, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve üniversiteleri arasında kütüphane binasının yapılması için üst düzey protokol imzalandığını belirtti. 11 bin 327 metrekarelik arazi üzerine yapılacak binanın 17 çalışma ve 4 etkinlik salonu, 8 personel ofisi ve 2 bin 100 metrekare kitaplık alanından oluştuğunu vurgulayan Karakaya, şunları kaydetti: "Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a üniversitemiz senatosu tarafından fahri doktora unvanı verildiğinde bir kütüphane binası yaptırılması talebinde bulunduk. Başkanımızın talimatları ile Spor Toto tarafından üniversitemize bir kütüphane binası yapılması kararı alındı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu ile kütüphane binamızın yapılabilmesi için üst düzey protokol imzaladık. Binamızın uygulama projeleri tamamlandı, ihale sürecine girildi. Kütüphane binamız yaklaşık 25 milyon liralık bir yatırım. Binanın temeli de çok kısa sürede atılacak. Kütüphaneler üniversitelerin kalbidir. Binanın şehrimize ve üniversitemize kazandırılmasında yapım talimatını veren Başkan Erdoğan’a ve ilgililere teşekkür ederim.
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 25 milyon liralık yatırımla üniversiteye yeni kütüphane binası kazandıracaklarını...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 25 milyon liralık yatırımla üniversiteye yeni kütüphane binası kazandıracaklarını bildirdi.

Karakaya, yazılı açıklamasında, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve üniversiteleri arasında kütüphane binasının yapılması için üst düzey protokol imzalandığını belirtti.

11 bin 327 metrekarelik arazi üzerine yapılacak binanın 17 çalışma ve 4 etkinlik salonu, 8 personel ofisi ve 2 bin 100 metrekare kitaplık alanından oluştuğunu vurgulayan Karakaya, şunları kaydetti:

"Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a üniversitemiz senatosu tarafından fahri doktora unvanı verildiğinde bir kütüphane binası yaptırılması talebinde bulunduk. Başkanımızın talimatları ile Spor Toto tarafından üniversitemize bir kütüphane binası yapılması kararı alındı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu ile kütüphane binamızın yapılabilmesi için üst düzey protokol imzaladık. Binamızın uygulama projeleri tamamlandı, ihale sürecine girildi. Kütüphane binamız yaklaşık 25 milyon liralık bir yatırım. Binanın temeli de çok kısa sürede atılacak. Kütüphaneler üniversitelerin kalbidir. Binanın şehrimize ve üniversitemize kazandırılmasında yapım talimatını veren Başkan Erdoğan’a ve ilgililere teşekkür ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.