pendik escort bayan
ak

Aeü'de 'Mabed Ve Mabed Medeniyeti' Konferansı Verildi

18.10.2017 - 17:48, Güncelleme: 18.10.2017 - 17:48
 

Aeü'de 'Mabed Ve Mabed Medeniyeti' Konferansı Verildi

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesinde (AEÜ) "Mabed ve Mabed Medeniyeti" konulu konferans düzenlendi.AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesinde (AEÜ) "Mabed ve Mabed Medeniyeti" konulu konferans düzenlendi.AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen Edebiyat Fakültesinin konferans salonunda gerçekleştirilen ve araştırmacı tarihçi Talha Uğurluel'in konuşmacı olarak katıldığı konferansta, Türkiye'de ve dünya genelinde mabedlere verilen önem ve mabedlerin temsil ettiği medeniyetler anlatıldı. Konferansta konuşan Türk İslam Medeniyeti Araştırma Topluluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Uğur Başarmak, Gençlik Projeleri kapsamında seçilen "Ahsenü’l Şehir: Kırşehir" isimli proje çerçevesinde konferansın yapıldığını söyledi.Kentlerdeki mabetlerin kentlerin geçmişini, hangi medeniyetlere ev sahibi yaptıklarını anlatan Talha Uğurluel de, konferansta geçmişten günümüze ibadethanelerinin özelliklerini anlatarak, Türk medeniyetinin inşa ettiği mabetler hakkında bilgi verdi.Konferansın ardından Uğurluel, öğrencilere basılmış kitaplarını imzaladı.
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesinde (AEÜ) "Mabed ve Mabed Medeniyeti" konulu konferans düzenlendi.AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesinde (AEÜ) "Mabed ve Mabed Medeniyeti" konulu konferans düzenlendi.

AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen Edebiyat Fakültesinin konferans salonunda gerçekleştirilen ve araştırmacı tarihçi Talha Uğurluel'in konuşmacı olarak katıldığı konferansta, Türkiye'de ve dünya genelinde mabedlere verilen önem ve mabedlerin temsil ettiği medeniyetler anlatıldı.

Konferansta konuşan Türk İslam Medeniyeti Araştırma Topluluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Uğur Başarmak, Gençlik Projeleri kapsamında seçilen "Ahsenü’l Şehir: Kırşehir" isimli proje çerçevesinde konferansın yapıldığını söyledi.

Kentlerdeki mabetlerin kentlerin geçmişini, hangi medeniyetlere ev sahibi yaptıklarını anlatan Talha Uğurluel de, konferansta geçmişten günümüze ibadethanelerinin özelliklerini anlatarak, Türk medeniyetinin inşa ettiği mabetler hakkında bilgi verdi.

Konferansın ardından Uğurluel, öğrencilere basılmış kitaplarını imzaladı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.