pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aeü'de 'Kariyer Günü' Paneli

11.12.2017 - 15:48, Güncelleme: 11.12.2017 - 15:48
 

Aeü'de 'Kariyer Günü' Paneli

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Psikolojik Danışmanlık Rehberlik ve Edebiyat Topluluğu, 'Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Kariyer Günü'...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Psikolojik Danışmanlık Rehberlik ve Edebiyat Topluluğu, 'Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Kariyer Günü' paneli düzenledi.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen panelde farklı kurumlarda görev yapan psikolojik danışmanlar görev yaptıkları birimlerin çalışmalarını ve sorumluluk alanlarındaki gelişmeleri anlattı.Panelde konuşan Kırşehir Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Psikolojik Danışmanı Aydın Güneş, her öğrencinin ayrı psikolojisi olduğunu ifade ederek, görev yapılan kurumlarda rehberlik hizmeti için özel eğitimler verildiğini, tercih dönemlerinde öğrencilere en uygun tercihleri yapmalarını sağladıklarını anlattı.Güneş, 2017 yılında yeni bir yasayla Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çalışan psikolojik danışmanların yeni yönetmelikler ile rehberlik öğretmeni unvanı aldıklarına işaret ederek, psikolojik danışmanlık ve rehberlik öğrencilerinin mezun olduklarında çalışabilecekleri geniş bir mesleki alan bulunduğunu aktardı.Öğrencilerin sorularının da cevaplandırıldığı panelde Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Talu, Özden Yılmaz Bilgin, Dilek Avcı, Öznur Bayar, Sevda Apaydın da sunum yaptı.
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Psikolojik Danışmanlık Rehberlik ve Edebiyat Topluluğu, 'Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Kariyer Günü'...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Psikolojik Danışmanlık Rehberlik ve Edebiyat Topluluğu, 'Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Kariyer Günü' paneli düzenledi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen panelde farklı kurumlarda görev yapan psikolojik danışmanlar görev yaptıkları birimlerin çalışmalarını ve sorumluluk alanlarındaki gelişmeleri anlattı.

Panelde konuşan Kırşehir Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Psikolojik Danışmanı Aydın Güneş, her öğrencinin ayrı psikolojisi olduğunu ifade ederek, görev yapılan kurumlarda rehberlik hizmeti için özel eğitimler verildiğini, tercih dönemlerinde öğrencilere en uygun tercihleri yapmalarını sağladıklarını anlattı.

Güneş, 2017 yılında yeni bir yasayla Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çalışan psikolojik danışmanların yeni yönetmelikler ile rehberlik öğretmeni unvanı aldıklarına işaret ederek, psikolojik danışmanlık ve rehberlik öğrencilerinin mezun olduklarında çalışabilecekleri geniş bir mesleki alan bulunduğunu aktardı.

Öğrencilerin sorularının da cevaplandırıldığı panelde Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Talu, Özden Yılmaz Bilgin, Dilek Avcı, Öznur Bayar, Sevda Apaydın da sunum yaptı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.