pendik escort bayan
ak

Aeü Rektörü Karakaya'ya Ziyaretler

01.11.2018 - 17:13, Güncelleme: 01.11.2018 - 17:13
 

Aeü Rektörü Karakaya'ya Ziyaretler

KIRŞEHİR (AA) - Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan ve Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Kasım Varol, Ahi Evran...

KIRŞEHİR (AA) - Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan ve Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Kasım Varol, Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı ziyaret ettiği bildirildi.Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Rektör Aslan, Karakaya'yı ziyaret ederek her iki üniversitenin genel durumu ve beraber yapılacak projeler hakkında görüştü.İki üniversitenin genel, fiziki, sosyal ve kültürel yapısı hakkında karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette, bilimsel ve kültürel çalışmaları ilerletilmesi ve ortak yapılacak projelerin yapılması konularında fikir alış verişinde bulunuldu.Kırşehir'deki görevinden başka bir göreve atanarak ayrılan Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Kasım Varol da Rektör Karakaya’ya veda ziyaretinde bulundu.Varol, görev yaptığı süre boyunca Kırşehir’de bulunmaktan mutlu olduğunu, üniversitenin çalışmalarını da yakından takip etmeye devam edeceğini dile getirdi.Karakaya, ziyaretler sonrasında Rektör Aslan ve Varol'a teşekkür ederek, günün anısına hediye takdim etti.
KIRŞEHİR (AA) - Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan ve Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Kasım Varol, Ahi Evran...

KIRŞEHİR (AA) - Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan ve Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Kasım Varol, Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı ziyaret ettiği bildirildi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Rektör Aslan, Karakaya'yı ziyaret ederek her iki üniversitenin genel durumu ve beraber yapılacak projeler hakkında görüştü.

İki üniversitenin genel, fiziki, sosyal ve kültürel yapısı hakkında karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette, bilimsel ve kültürel çalışmaları ilerletilmesi ve ortak yapılacak projelerin yapılması konularında fikir alış verişinde bulunuldu.

Kırşehir'deki görevinden başka bir göreve atanarak ayrılan Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Kasım Varol da Rektör Karakaya’ya veda ziyaretinde bulundu.

Varol, görev yaptığı süre boyunca Kırşehir’de bulunmaktan mutlu olduğunu, üniversitenin çalışmalarını da yakından takip etmeye devam edeceğini dile getirdi.

Karakaya, ziyaretler sonrasında Rektör Aslan ve Varol'a teşekkür ederek, günün anısına hediye takdim etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.