pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aeü Rektörü Karakaya'ya Ziyaretler

17.11.2017 - 15:58, Güncelleme: 17.11.2017 - 15:58
 

Aeü Rektörü Karakaya'ya Ziyaretler

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ve beraberindeki heyet, Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ve beraberindeki heyet, Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı ziyaret etti.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karakaya'yı ziyaret eden Üçgül, düzenledikleri 6. Uluslararası Aşık Paşa Şölenine AEÜ'den yapılan katkı dolayısıyla teşekkür etti.Aşık Paşa'nın tanınması için düzenlenen şölenin çok verimli geçtiğini belirten Üçgül, üniversiteden büyük katkı gördüklerini dile getirdi. Üniversite ile işbirliği içinde çalışmaya devam etmek istediklerini aktaran Üçgül, il yöneticileri ile işbirliği içinde çalışmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya da, Kent Konseyi'nin yaptığı çalışmalarda her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ve beraberindeki heyet, Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ve beraberindeki heyet, Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı ziyaret etti.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karakaya'yı ziyaret eden Üçgül, düzenledikleri 6. Uluslararası Aşık Paşa Şölenine AEÜ'den yapılan katkı dolayısıyla teşekkür etti.

Aşık Paşa'nın tanınması için düzenlenen şölenin çok verimli geçtiğini belirten Üçgül, üniversiteden büyük katkı gördüklerini dile getirdi.

Üniversite ile işbirliği içinde çalışmaya devam etmek istediklerini aktaran Üçgül, il yöneticileri ile işbirliği içinde çalışmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya da, Kent Konseyi'nin yaptığı çalışmalarda her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.