pendik escort bayan
ak

Aeü Rektörü Karakaya, Akademisyenlerle Bir Araya Geldi

20.01.2018 - 16:03, Güncelleme: 20.01.2018 - 16:03
 

Aeü Rektörü Karakaya, Akademisyenlerle Bir Araya Geldi

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'deki (İİBF) akademisyenlere projeleri...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'deki (İİBF) akademisyenlere projeleri anlattı.AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, fakülte konferans salonunda yapılan toplantıda konuşan Rektör Karakaya, Türkiye'de yetişmiş insana ihtiyaç olduğunu belirtti.İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim elemanlarının çalışma ve faaliyet alanlarının, sosyal ekonomik yapıda önemine dikkat çeken Karakaya, şunları kaydetti:"Akademisyenler kendilerini geliştirmeli ve proje üretmelidirler. Ürettiğini uygulayan üniversite olmak hedefi ile çalışmalara yön vermeliyiz. Ahi Evran Üniversitesinin adını duyuracak akademik faaliyetler ile öğrenci odaklı çalışmaları önemsiyoruz. Çağdaş, insan odaklı, girişimci, yenilikçi ve kaliteli eğitim hizmeti ile tercih edilen üniversite olmayı amaç edindik. Bu amaçların bilimsel projeler, sosyal ve sportif faaliyetlerle ortaya koyulması gerekli. Akademisyenlerden bu doğrultuda çalışma bekliyoruz. Öğretim elemanlarımız öğrencilerle sürekli iletişim halinde olmalı, geleceğimizin teminatı gençlerin yetiştirilmesinde onlara destek olmalıdır. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, ülkemizi yönetecek adaylar yetişiyor. Bu anlamda öğrencilerin başarısı hem ülkemiz hem de üniversitemiz için değerlidir."Toplantıya, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, bölüm başkanları ve öğretim elemanları katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'deki (İİBF) akademisyenlere projeleri...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'deki (İİBF) akademisyenlere projeleri anlattı.

AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, fakülte konferans salonunda yapılan toplantıda konuşan Rektör Karakaya, Türkiye'de yetişmiş insana ihtiyaç olduğunu belirtti.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim elemanlarının çalışma ve faaliyet alanlarının, sosyal ekonomik yapıda önemine dikkat çeken Karakaya, şunları kaydetti:

"Akademisyenler kendilerini geliştirmeli ve proje üretmelidirler. Ürettiğini uygulayan üniversite olmak hedefi ile çalışmalara yön vermeliyiz. Ahi Evran Üniversitesinin adını duyuracak akademik faaliyetler ile öğrenci odaklı çalışmaları önemsiyoruz. Çağdaş, insan odaklı, girişimci, yenilikçi ve kaliteli eğitim hizmeti ile tercih edilen üniversite olmayı amaç edindik. Bu amaçların bilimsel projeler, sosyal ve sportif faaliyetlerle ortaya koyulması gerekli. Akademisyenlerden bu doğrultuda çalışma bekliyoruz. Öğretim elemanlarımız öğrencilerle sürekli iletişim halinde olmalı, geleceğimizin teminatı gençlerin yetiştirilmesinde onlara destek olmalıdır. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, ülkemizi yönetecek adaylar yetişiyor. Bu anlamda öğrencilerin başarısı hem ülkemiz hem de üniversitemiz için değerlidir."

Toplantıya, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, bölüm başkanları ve öğretim elemanları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.