pendik escort bayan
ak

Aeü Rektörü Karakaya:

24.03.2017 - 19:38, Güncelleme: 24.03.2017 - 19:38
 

Aeü Rektörü Karakaya:

"Stratejik planlar, dünyadaki hızlı değişime bağlı olarak kurumların bu değişim karşısında yeni tekniklerle kendini geliştirmesini sağlar"

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, stratejik planların yeni tekniklerle üniversitelerin kendini geliştirmesini sağladığını bildirdi.AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Bağbaşı Yerleşkesi Yunus Emre Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen Stratejik Plan hazırlık sürecine katılan personele teşekkür belgeleri takdim töreninde konuşan Rektör Karakaya, 2017-2021 Stratejik Planıyla yeni fikirlerin ortaya çıktığını, ortak kararlar ile yol haritası belirlendiğini kaydetti.Karakaya, sosyolojik gerçekler, akademik bakışlar ve insani algıların zamanla değişmesine bağlı olarak beş yıl sonra yeni bir stratejik plana ihtiyaç duyulacağına vurgu yaparak, stratejik planı önemsediğini ve hedefler ile performansları takip ettiğini aktardı. Ahi Evran Üniversitesi için herkesin ortak duyguya sahip olması gerektiğini vurgulayan Karakaya, şöyle devam etti:"Türkiye üzerinde oynanan oyunları her üniversite ters hamle ile aşması gereklidir. Yeni sözler söyleyip yeni işler yapmalıyız. Stratejik planlar ile çalışmalarımız da daha da önem kazanacaktır. Stratejik planlar ile dünyadaki hızlı değişime bağlı olarak kurumların bu değişim karşısında yeni tekniklerle kendini geliştirmesini sağlar. Biz de yapacağımız stratejik planlar ile üniversitemizi daha başarılı, bilinirliği yüksek bir noktaya taşıyacağız."Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ali Yılmaz ise, stratejik plan ile kamu kurumlarının yönetim kapasitelerini artırma, misyona ve vizyona dayalı hareket etme, mevcut durumu analiz ederek uzun vadeli düşünme, katılım ve yönetim modelleriyle mevcut planlama anlayışına yeni bir boyut getirdiğini dile getirdi.Yılmaz, "Yarınlarımız bugünün planına göre şekillenmeli. Yarın varacağımız yer, bugünün kararının ve planının sonucu olmalıdır." değerlendirmesini yaptı.2017-2021 Stratejik Plan hazırlık sürecine katkı sağlayan birim personellerine teşekkür belgeleri takdim törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil ile Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ali Yılmaz katıldı.
"Stratejik planlar, dünyadaki hızlı değişime bağlı olarak kurumların bu değişim karşısında yeni tekniklerle kendini geliştirmesini sağlar"

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, stratejik planların yeni tekniklerle üniversitelerin kendini geliştirmesini sağladığını bildirdi.

AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Bağbaşı Yerleşkesi Yunus Emre Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen Stratejik Plan hazırlık sürecine katılan personele teşekkür belgeleri takdim töreninde konuşan Rektör Karakaya, 2017-2021 Stratejik Planıyla yeni fikirlerin ortaya çıktığını, ortak kararlar ile yol haritası belirlendiğini kaydetti.

Karakaya, sosyolojik gerçekler, akademik bakışlar ve insani algıların zamanla değişmesine bağlı olarak beş yıl sonra yeni bir stratejik plana ihtiyaç duyulacağına vurgu yaparak, stratejik planı önemsediğini ve hedefler ile performansları takip ettiğini aktardı.

Ahi Evran Üniversitesi için herkesin ortak duyguya sahip olması gerektiğini vurgulayan Karakaya, şöyle devam etti:

"Türkiye üzerinde oynanan oyunları her üniversite ters hamle ile aşması gereklidir. Yeni sözler söyleyip yeni işler yapmalıyız. Stratejik planlar ile çalışmalarımız da daha da önem kazanacaktır. Stratejik planlar ile dünyadaki hızlı değişime bağlı olarak kurumların bu değişim karşısında yeni tekniklerle kendini geliştirmesini sağlar. Biz de yapacağımız stratejik planlar ile üniversitemizi daha başarılı, bilinirliği yüksek bir noktaya taşıyacağız."

Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ali Yılmaz ise, stratejik plan ile kamu kurumlarının yönetim kapasitelerini artırma, misyona ve vizyona dayalı hareket etme, mevcut durumu analiz ederek uzun vadeli düşünme, katılım ve yönetim modelleriyle mevcut planlama anlayışına yeni bir boyut getirdiğini dile getirdi.

Yılmaz, "Yarınlarımız bugünün planına göre şekillenmeli. Yarın varacağımız yer, bugünün kararının ve planının sonucu olmalıdır." değerlendirmesini yaptı.

2017-2021 Stratejik Plan hazırlık sürecine katkı sağlayan birim personellerine teşekkür belgeleri takdim törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil ile Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ali Yılmaz katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.