pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aeü Müzik Bölümüne Öğrenci Alınacak

26.05.2017 - 17:58, Güncelleme: 26.05.2017 - 17:58
 

Aeü Müzik Bölümüne Öğrenci Alınacak

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversite müzik bölümüne bu yıl ilk öğrenci alınacağını bildirdi.Karakaya,...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversite müzik bölümüne bu yıl ilk öğrenci alınacağını bildirdi.Karakaya, yaptığı yazılı açıklamada, 2017-2018 eğitim öğretim döneminde Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik bölümüne 40 öğrenci alımı yapılacağını ifade etti.Bozlak ustasının memleketinde adını Neşet Ertaş’tan alan fakültenin müzik bölümüne 40 öğrenci alımının Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından onaylandığını aktaran Karakaya, şunları kaydetti:"İlk kez öğrenci alan birçok bölümün ardından müzik bölümüne de öğrenci alımının onaylanmasıyla büyük usta Neşet Ertaş'ın memleketinde adına yakışır bir fakülte olacağız. Öğrenci alımı ve akademik personel eksiklerinin hızla tamamlanması için görüşmelere devam ediyoruz. Hem fakültelerin hem de Ahi Evran Üniversitesinin marka olması için çalışıyoruz. İç Anadolu’nun önemli şehirlerinden olan ve sayısız ozanı yetiştiren Kırşehir’de adına yakışır bir fakülte ile öğrencilerine eğitim verecek olan Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesinde ilk öğrencilerin gelişini heyecanla bekliyoruz. 2017-2018 eğitim öğretim dönemine 40 öğrenci ile başlayacak olan fakültemizde, diğer bölümlerinde aktif olması için çalışmalarımızı hızlandırdık."
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversite müzik bölümüne bu yıl ilk öğrenci alınacağını bildirdi.Karakaya,...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversite müzik bölümüne bu yıl ilk öğrenci alınacağını bildirdi.

Karakaya, yaptığı yazılı açıklamada, 2017-2018 eğitim öğretim döneminde Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik bölümüne 40 öğrenci alımı yapılacağını ifade etti.

Bozlak ustasının memleketinde adını Neşet Ertaş’tan alan fakültenin müzik bölümüne 40 öğrenci alımının Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından onaylandığını aktaran Karakaya, şunları kaydetti:

"İlk kez öğrenci alan birçok bölümün ardından müzik bölümüne de öğrenci alımının onaylanmasıyla büyük usta Neşet Ertaş'ın memleketinde adına yakışır bir fakülte olacağız. Öğrenci alımı ve akademik personel eksiklerinin hızla tamamlanması için görüşmelere devam ediyoruz. Hem fakültelerin hem de Ahi Evran Üniversitesinin marka olması için çalışıyoruz. İç Anadolu’nun önemli şehirlerinden olan ve sayısız ozanı yetiştiren Kırşehir’de adına yakışır bir fakülte ile öğrencilerine eğitim verecek olan Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesinde ilk öğrencilerin gelişini heyecanla bekliyoruz. 2017-2018 eğitim öğretim dönemine 40 öğrenci ile başlayacak olan fakültemizde, diğer bölümlerinde aktif olması için çalışmalarımızı hızlandırdık."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.