pendik escort bayan
ak

Aeü Morfoloji Binasının İhalesi Yapılacak

15.10.2016 - 14:28, Güncelleme: 15.10.2016 - 14:28
 

Aeü Morfoloji Binasının İhalesi Yapılacak

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Tıp Fakültesi bünyesinde hizmet verecek olan morfoloji binasının ihalesine...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Tıp Fakültesi bünyesinde hizmet verecek olan morfoloji binasının ihalesine gelecek hafta çıkılacağını bildirdi.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Rektör Karakaya, Bağbaşı Yerleşkesi Yunus Emre Salonunda, Tıp Fakültesi öğretim elemanlarıyla bir araya geldi.Tıp Fakültesi ile ilgili yapılan son çalışmalar hakkında bilgi veren Karakaya, öğretim elemanlarıyla fikir alış verişinde bulundu.Tıp Fakültesinin daha iyi hizmet verebilmesi için farklı projeler üzerinde çalıştıklarını vurgulayan Karakaya, "2016-2017 eğitim öğretim döneminde ilk kez öğrenci almaya başlayan fakültemizin bu sene vizyon yılı oldu. Şehrin üniversite ve fakülteden beklentileri büyük. Tıp Fakültesi için doğru adımlar atıyoruz. Morfoloji binası ile ilgili önümüzdeki hafta ihaleye çıkacağız. Fakülte bünyesindeki eksikleri en kısa zamanda tamamlayacağız. Tam donanımlı bir Tıp Fakültesini öğrencilerin ve Kırşehir halkının hizmetine sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.Toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ve Prof. Dr. Mustafa Kurt ile Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Alpaslan Kuş da katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Tıp Fakültesi bünyesinde hizmet verecek olan morfoloji binasının ihalesine...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Tıp Fakültesi bünyesinde hizmet verecek olan morfoloji binasının ihalesine gelecek hafta çıkılacağını bildirdi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Rektör Karakaya, Bağbaşı Yerleşkesi Yunus Emre Salonunda, Tıp Fakültesi öğretim elemanlarıyla bir araya geldi.

Tıp Fakültesi ile ilgili yapılan son çalışmalar hakkında bilgi veren Karakaya, öğretim elemanlarıyla fikir alış verişinde bulundu.

Tıp Fakültesinin daha iyi hizmet verebilmesi için farklı projeler üzerinde çalıştıklarını vurgulayan Karakaya, "2016-2017 eğitim öğretim döneminde ilk kez öğrenci almaya başlayan fakültemizin bu sene vizyon yılı oldu. Şehrin üniversite ve fakülteden beklentileri büyük. Tıp Fakültesi için doğru adımlar atıyoruz. Morfoloji binası ile ilgili önümüzdeki hafta ihaleye çıkacağız. Fakülte bünyesindeki eksikleri en kısa zamanda tamamlayacağız. Tam donanımlı bir Tıp Fakültesini öğrencilerin ve Kırşehir halkının hizmetine sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ve Prof. Dr. Mustafa Kurt ile Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Alpaslan Kuş da katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.