pendik escort bayan
ak

Aeropostale, Boyner Mağazalarında Yerini Aldı

26.04.2019 - 14:43, Güncelleme: 26.04.2019 - 14:43
 

Aeropostale, Boyner Mağazalarında Yerini Aldı

Türkiye'de sadece Boyner mağazalarında satışa sunulan Aeropostale, ilkbahar-yaz sezonuna yönelik yeni koleksiyonuyla raflarda yerini aldı

İSTANBUL (AA) - Amerika'nın genç giyim markalarından Aaropostale, yeni koleksiyonu ile Boyner mağazalarında yer almaya başladı.Boyner'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de sadece Boyner mağazalarında satışa sunulan Aeropostale, ilkbahar-yaz sezonuna yönelik yeni koleksiyonuyla raflarda yerini aldı.Dünya çapında 900'e yakın lokasyonu bulunan Aeropostale, özellikle lise ve üniversite öğrencileri tarafından favori markaları arasında gösteriliyor.Aeropostale'nin yeni sezon koleksiyonunda oversize sweatshirt'ler, boyfriend jean'ler, logolu tasarımlar, çiçek desenli elbiseler gibi parçalar dikkati çekerken, markanın mayo koleksiyonu da kısa bir süre sonra Boyner mağazalarından satın alınabilecek.
Türkiye'de sadece Boyner mağazalarında satışa sunulan Aeropostale, ilkbahar-yaz sezonuna yönelik yeni koleksiyonuyla raflarda yerini aldı

İSTANBUL (AA) - Amerika'nın genç giyim markalarından Aaropostale, yeni koleksiyonu ile Boyner mağazalarında yer almaya başladı.

Boyner'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de sadece Boyner mağazalarında satışa sunulan Aeropostale, ilkbahar-yaz sezonuna yönelik yeni koleksiyonuyla raflarda yerini aldı.

Dünya çapında 900'e yakın lokasyonu bulunan Aeropostale, özellikle lise ve üniversite öğrencileri tarafından favori markaları arasında gösteriliyor.

Aeropostale'nin yeni sezon koleksiyonunda oversize sweatshirt'ler, boyfriend jean'ler, logolu tasarımlar, çiçek desenli elbiseler gibi parçalar dikkati çekerken, markanın mayo koleksiyonu da kısa bir süre sonra Boyner mağazalarından satın alınabilecek.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.