pendik escort bayan
ak

Adob'dan Yeni Yıl Konseri

Siyaset 29.12.2017 - 15:03, Güncelleme: 29.12.2017 - 15:03
 

Adob'dan Yeni Yıl Konseri

ADOB'un gelenekselleşen yeni yıl konseri, 3-4 Ocak'ta gerçekleştirilecek

ANKARA (AA) - Ankara Devlet Opera ve Balesi'nin (ADOB) gelenekselleşen yeni yıl konseri, 3-4 Ocak'ta düzenlenecek.ADOB'dan yapılan açıklamaya göre, 3 ve 4 Ocak'ta saat 20.00'de Opera Sahnesi'ndeki yeni yıl konserinde, popüler operalardan aryalar ve beğenilen müzikallerden seçkin parçalar seslendirilecek.Konserde, Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü'nün beğenilen solistleri Seda Aracı Ayazlı, Çiğdem Önol, Ferda Yetişer, Arda Doğan, Şenol Talınlı, Eralp Kıyıcı, Bülent Ateşoğlu ile gecenin misafir sanatçısı piyanist Burçin Büke'ye Artun Hoinic'in orkestra şefliğinde Ankara Devlet Opera ve Balesi orkestrası eşlik edecek.Açıklamada ayrıca konser biletlerinin satışa çıktığı ilk dakikalarda tükendiği bilgisi de paylaşıldı.
ADOB'un gelenekselleşen yeni yıl konseri, 3-4 Ocak'ta gerçekleştirilecek

ANKARA (AA) - Ankara Devlet Opera ve Balesi'nin (ADOB) gelenekselleşen yeni yıl konseri, 3-4 Ocak'ta düzenlenecek.

ADOB'dan yapılan açıklamaya göre, 3 ve 4 Ocak'ta saat 20.00'de Opera Sahnesi'ndeki yeni yıl konserinde, popüler operalardan aryalar ve beğenilen müzikallerden seçkin parçalar seslendirilecek.

Konserde, Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü'nün beğenilen solistleri Seda Aracı Ayazlı, Çiğdem Önol, Ferda Yetişer, Arda Doğan, Şenol Talınlı, Eralp Kıyıcı, Bülent Ateşoğlu ile gecenin misafir sanatçısı piyanist Burçin Büke'ye Artun Hoinic'in orkestra şefliğinde Ankara Devlet Opera ve Balesi orkestrası eşlik edecek.

Açıklamada ayrıca konser biletlerinin satışa çıktığı ilk dakikalarda tükendiği bilgisi de paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.