pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Adob'dan "Yaza Merhaba" Konseri

12.06.2017 - 13:28, Güncelleme: 12.06.2017 - 13:28
 

Adob'dan "Yaza Merhaba" Konseri

Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçıları, Aşk-ı Memnu, La Traviata, Carmen ve Tosca gibi eserlerden beğenilen aryaların seslendirileceği bir yaz konseri verecek

ANKARA (AA) - Ankara Devlet Opera ve Balesi (ADOB) sanatçıları, "Yaza Merhaba" konseri verecekADOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, sahne yönetmenliğini Aydın Buğra Güven'in yapacağı konserde, cep telefonu kullanımının tam bir çılgınlık haline dönüştüğü günümüzde, özellikle genç nesli etkileyen ve iletişim kopukluğu yaşamaktan endişe duyanlara dikkat çekmenin amaçlandığı bildirildi.Konserde, bu toplumsal gerçeklikten yola çıkarak ADOB sanatçıları tarafından, Aşk-ı Memnu, La Traviata, Carmen ve Tosca gibi eserlerden, beğenilen aryaların seslendirileceği bildirildi.Dekor düzenlemesinin Özgür Usta, ışık düzenlemesinin Bülent Arslan tarafından yapılacağı konserin şefi Giampaolo Vessella olacak. Piyanoda Duygu İnandık'ın yer alacağı konser 19 Haziran Pazartesi saat 20.00'de Opera Sahnesi'nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçıları, Aşk-ı Memnu, La Traviata, Carmen ve Tosca gibi eserlerden beğenilen aryaların seslendirileceği bir yaz konseri verecek

ANKARA (AA) - Ankara Devlet Opera ve Balesi (ADOB) sanatçıları, "Yaza Merhaba" konseri verecek

ADOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, sahne yönetmenliğini Aydın Buğra Güven'in yapacağı konserde, cep telefonu kullanımının tam bir çılgınlık haline dönüştüğü günümüzde, özellikle genç nesli etkileyen ve iletişim kopukluğu yaşamaktan endişe duyanlara dikkat çekmenin amaçlandığı bildirildi.

Konserde, bu toplumsal gerçeklikten yola çıkarak ADOB sanatçıları tarafından, Aşk-ı Memnu, La Traviata, Carmen ve Tosca gibi eserlerden, beğenilen aryaların seslendirileceği bildirildi.

Dekor düzenlemesinin Özgür Usta, ışık düzenlemesinin Bülent Arslan tarafından yapılacağı konserin şefi Giampaolo Vessella olacak.

Piyanoda Duygu İnandık'ın yer alacağı konser 19 Haziran Pazartesi saat 20.00'de Opera Sahnesi'nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.