pendik escort bayan
ak

Adob'dan Çocuklara "Kalp Korosu"

Siyaset 11.05.2017 - 13:18, Güncelleme: 11.05.2017 - 13:18
 

Adob'dan Çocuklara "Kalp Korosu"

Ankara Devlet Opera ve Balesi (ADOB), çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla "Kalp Korosu" oyununu çocuklarla buluşturacak

ANKARA (AA) - Ankara Devlet Opera ve Balesi (ADOB), çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla "Kalp Korosu" adlı oyunu, minik sanatseverlerle buluşturacak.ADOB'dan yapılan açıklamaya göre, çocukların kendilerini daha rahat ifade edebilmeleri ve geleceğin sanatseverlerini kazanmak amacıyla sahnelencek "Kalp Korosu" isimli oyun, 14 Mayıs Pazar günü saat 12.00'de Leyla Gencer Sahnesi'nde beğeniye sunulacak.Çocuk oyuncuların sahne aldığı "Kalp Korosu"nda, bir ressamın yeteneğini yanlış kullanarak yaptığı hatalar ve arkadaşlarının ona sunduğu sevgi ve hoşgörü anlatılıyor. Arkadaşlığın önemine dikkat çekilen oyunda ressamın, "dünyayı güzele boyama" hikayesi sahneleniyor. Fantastik çocuk oyunu "Kalp Korosu", tek perde olarak minik sanatseverlerle buluşacak. Müzikleri Utar Artun, librettosu Meriç Bardakçı, dekoru Aykut Öz, kostümleri Tülay Usta, ışık düzenlemesi Ali Gökdemir, dans koreografisi Viktorya Kahraman tarafından yapılan oyunu Semih Bayrakdarlar sahneleyecek. Biletler, opera binası ana gişe ile "http://www.dobgm.gov.tr" ve "http://www.biletiva.com" adresinden temin edilebilecek.
Ankara Devlet Opera ve Balesi (ADOB), çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla "Kalp Korosu" oyununu çocuklarla buluşturacak

ANKARA (AA) - Ankara Devlet Opera ve Balesi (ADOB), çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla "Kalp Korosu" adlı oyunu, minik sanatseverlerle buluşturacak.

ADOB'dan yapılan açıklamaya göre, çocukların kendilerini daha rahat ifade edebilmeleri ve geleceğin sanatseverlerini kazanmak amacıyla sahnelencek "Kalp Korosu" isimli oyun, 14 Mayıs Pazar günü saat 12.00'de Leyla Gencer Sahnesi'nde beğeniye sunulacak.

Çocuk oyuncuların sahne aldığı "Kalp Korosu"nda, bir ressamın yeteneğini yanlış kullanarak yaptığı hatalar ve arkadaşlarının ona sunduğu sevgi ve hoşgörü anlatılıyor. Arkadaşlığın önemine dikkat çekilen oyunda ressamın, "dünyayı güzele boyama" hikayesi sahneleniyor.

Fantastik çocuk oyunu "Kalp Korosu", tek perde olarak minik sanatseverlerle buluşacak.

Müzikleri Utar Artun, librettosu Meriç Bardakçı, dekoru Aykut Öz, kostümleri Tülay Usta, ışık düzenlemesi Ali Gökdemir, dans koreografisi Viktorya Kahraman tarafından yapılan oyunu Semih Bayrakdarlar sahneleyecek.

Biletler, opera binası ana gişe ile "http://www.dobgm.gov.tr" ve "http://www.biletiva.com" adresinden temin edilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.