pendik escort bayan
ak

Adob "Sihirli Dünya" Müzikalini Çocuklar İçin Sergileyecek

Siyaset 04.01.2019 - 10:48, Güncelleme: 04.01.2019 - 10:48
 

Adob "Sihirli Dünya" Müzikalini Çocuklar İçin Sergileyecek

ANKARA (AA) - Ankara Devlet Opera ve Balesi (ADOB), minik sanatseverleri "Sihirli Dünya" müzikaliyle buluşturacak. AOB'tan yapılan açıklamaya göre, Haldun...

ANKARA (AA) - Ankara Devlet Opera ve Balesi (ADOB), minik sanatseverleri "Sihirli Dünya" müzikaliyle buluşturacak. AOB'tan yapılan açıklamaya göre, Haldun Özörten'in yazdığı, rejisi Nejat Şengün'e, müzik düzenlemesi Ahmet Kahyaoğlu’na ait çocuk müzikali, 6 Ocak Pazar günü saat 13.00’te Leyla Gencer Sahnesi’nde çocukların beğenisine sunulacak. Serkan Sarıkaya, Sema Özer, Elif Onaran ve Mert Özdemir’in sahne aldığı Sihirli Dünya'ya çocuk balesi de eşlik ediyor. Eser, herkesin hayatında bir şekilde var olan müzikle çocuklara çok sesli müziği tanıtarak, evrensel müziği, operayı, baleyi sevdirmeyi amaçlıyor. Sihirli Dünya çocuk müzikali, çocukların o pırıl pırıl beyinlerinde evrensel müziğin ne olduğu ve nasıl sihirli bir güçle bizi sararak mutlu ettiği konusunda küçük bir iz bırakacak.Biletler opera gişesiyle biletiva.com'dan alınabilecek.
ANKARA (AA) - Ankara Devlet Opera ve Balesi (ADOB), minik sanatseverleri "Sihirli Dünya" müzikaliyle buluşturacak. AOB'tan yapılan açıklamaya göre, Haldun...

ANKARA (AA) - Ankara Devlet Opera ve Balesi (ADOB), minik sanatseverleri "Sihirli Dünya" müzikaliyle buluşturacak.

AOB'tan yapılan açıklamaya göre, Haldun Özörten'in yazdığı, rejisi Nejat Şengün'e, müzik düzenlemesi Ahmet Kahyaoğlu’na ait çocuk müzikali, 6 Ocak Pazar günü saat 13.00’te Leyla Gencer Sahnesi’nde çocukların beğenisine sunulacak.

Serkan Sarıkaya, Sema Özer, Elif Onaran ve Mert Özdemir’in sahne aldığı Sihirli Dünya'ya çocuk balesi de eşlik ediyor. Eser, herkesin hayatında bir şekilde var olan müzikle çocuklara çok sesli müziği tanıtarak, evrensel müziği, operayı, baleyi sevdirmeyi amaçlıyor.

Sihirli Dünya çocuk müzikali, çocukların o pırıl pırıl beyinlerinde evrensel müziğin ne olduğu ve nasıl sihirli bir güçle bizi sararak mutlu ettiği konusunda küçük bir iz bırakacak.

Biletler opera gişesiyle biletiva.com'dan alınabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.