pendik escort bayan
ak

Adana'da Özel Öğrenci Yurdundaki Yangın

30.11.2016 - 11:53, Güncelleme: 30.11.2016 - 11:53
 

Adana'da Özel Öğrenci Yurdundaki Yangın

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Adana'nın Aladağ ilçesindeki özel öğrenci yurdunda çıkan yangına ilişkin taziye mesajı...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Adana'nın Aladağ ilçesindeki özel öğrenci yurdunda çıkan yangına ilişkin taziye mesajı yayımladı. Çalışkan, mesajında, özel bir kız öğrenci yurdunda meydana gelen yangın sonucunda 11'i ortaokul öğrencisi, 1'i yurt çalışanı 12 kişinin vefat etmesinden derin üzüntü duyduğunu belirtti. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyen Çalışkan, "Vuku bulan bu elim hadiseden dolayı millet olarak ciğerimiz yandı. Bu elim hadise nedeni ile vefat eden yavrularımıza kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevdiklerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.
KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Adana'nın Aladağ ilçesindeki özel öğrenci yurdunda çıkan yangına ilişkin taziye mesajı...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Adana'nın Aladağ ilçesindeki özel öğrenci yurdunda çıkan yangına ilişkin taziye mesajı yayımladı.

Çalışkan, mesajında, özel bir kız öğrenci yurdunda meydana gelen yangın sonucunda 11'i ortaokul öğrencisi, 1'i yurt çalışanı 12 kişinin vefat etmesinden derin üzüntü duyduğunu belirtti.

Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyen Çalışkan, "Vuku bulan bu elim hadiseden dolayı millet olarak ciğerimiz yandı. Bu elim hadise nedeni ile vefat eden yavrularımıza kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevdiklerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.