pendik escort bayan
ak

Adana Büyükşehir Belediyesi Basketbol Turnuvası

24.09.2016 - 14:03, Güncelleme: 24.09.2016 - 14:03
 

Adana Büyükşehir Belediyesi Basketbol Turnuvası

MBK Doğuş Hastanesi: 77 - Abdullah Gül Üniversitesi: 58

ADANA (AA) - Adana Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Basketbol Turnuvası'nda MBK Doğuş Hastanesi, Abdullah Gül Üniversitesi'ni 77-58 yendi. Menderes Spor Salonu'da yapılan ve iki takımın karşılıklı basketleriyle başlayan maçın ilk çeyreğini MBK Doğuş Hastanesi 29-14 önde tamamladı.Etkili oyununu ikinci periyotta da sürdüren Mersin temsilcisi, soyunma odasına 43-31 üstün gitti.Maçın üçüncü çeyreğinde de hızlı hücumlarla üstünlüğünü sürdüren MBK Doğuş Hastanesi, bu periyodu 59-48'lik skorla geçti.Son çeyrekte Abdullah Gül Üniversitesi'nin aradaki sayı farkını kapatmasına izin vermeyen Akdeniz ekibi, maçı 77-58 kazandı.
MBK Doğuş Hastanesi: 77 - Abdullah Gül Üniversitesi: 58


ADANA (AA) - Adana Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Basketbol Turnuvası'nda MBK Doğuş Hastanesi, Abdullah Gül Üniversitesi'ni 77-58 yendi.

Menderes Spor Salonu'da yapılan ve iki takımın karşılıklı basketleriyle başlayan maçın ilk çeyreğini MBK Doğuş Hastanesi 29-14 önde tamamladı.

Etkili oyununu ikinci periyotta da sürdüren Mersin temsilcisi, soyunma odasına 43-31 üstün gitti.

Maçın üçüncü çeyreğinde de hızlı hücumlarla üstünlüğünü sürdüren MBK Doğuş Hastanesi, bu periyodu 59-48'lik skorla geçti.

Son çeyrekte Abdullah Gül Üniversitesi'nin aradaki sayı farkını kapatmasına izin vermeyen Akdeniz ekibi, maçı 77-58 kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.