pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Adana Büyükşehir Belediyesi Basketbol Turnuvası

21.09.2016 - 16:13, Güncelleme: 21.09.2016 - 16:13
 

Adana Büyükşehir Belediyesi Basketbol Turnuvası

Tosyalı Toyo Osmaniye: 85 - Abdullah Gül Üniversitesi: 69

ADANA (AA) - Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Turnuvası'nın üçüncü gününde Tosyalı Toyo Osmaniye, Abdullah Gül Üniversitesi'ni 85-69 yendi. Menderes Spor Salonu'ndaki mücadele, iki takımın karşılıklı basketleriyle başladı. Tosyalı Toyo Osmaniye, maçın ilk 5 dakikasını 11-8 önde geçerken, ilk periyodu Abdullah Gül Üniversitesi 22-17 üstün tamamladı.İkinci çeyrekte de etkili oyununu sürdüren Kayseri ekibi, soyunma odasına 11 sayı (45-34) farkla önde gitmeyi başardı.Maçın üçüncü periyodunda oyunun kontrolünü yeniden eline alarak, özellikle Gardner ve Grinsven ile sayı üreten Tosyalı Toyo Osmaniye, son çeyreğe 64-60 önde girdi.Son periyotta da rakibinin sayı farkını kapatmasına izin vermeyen Osmaniye temsilcisi, Abdullah Gül Üniversitesi'ni 85-69 mağlup etti.Karşılaşmanın en skorer ismi, 30 sayı kaydeden Tosyalı Toyo Osmaniye oyuncusu Rebekah Gardner olurken, Chatilla Grinsven de 22 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı.
Tosyalı Toyo Osmaniye: 85 - Abdullah Gül Üniversitesi: 69


ADANA (AA) - Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Turnuvası'nın üçüncü gününde Tosyalı Toyo Osmaniye, Abdullah Gül Üniversitesi'ni 85-69 yendi.

Menderes Spor Salonu'ndaki mücadele, iki takımın karşılıklı basketleriyle başladı. Tosyalı Toyo Osmaniye, maçın ilk 5 dakikasını 11-8 önde geçerken, ilk periyodu Abdullah Gül Üniversitesi 22-17 üstün tamamladı.

İkinci çeyrekte de etkili oyununu sürdüren Kayseri ekibi, soyunma odasına 11 sayı (45-34) farkla önde gitmeyi başardı.

Maçın üçüncü periyodunda oyunun kontrolünü yeniden eline alarak, özellikle Gardner ve Grinsven ile sayı üreten Tosyalı Toyo Osmaniye, son çeyreğe 64-60 önde girdi.

Son periyotta da rakibinin sayı farkını kapatmasına izin vermeyen Osmaniye temsilcisi, Abdullah Gül Üniversitesi'ni 85-69 mağlup etti.

Karşılaşmanın en skorer ismi, 30 sayı kaydeden Tosyalı Toyo Osmaniye oyuncusu Rebekah Gardner olurken, Chatilla Grinsven de 22 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.