pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Adalet Bakanı Gül'den Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

24.01.2018 - 12:28, Güncelleme: 24.01.2018 - 12:28
 

Adalet Bakanı Gül'den Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Gül, Zeytin Dalı Harekatı sırasında şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Özalkan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

ANKARA (AA) - Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Zeytin Dalı Harekatı sırasında şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Gül, şehidin Sincan ilçesine bağlı Törekent Mahallesi'ndeki babaevinin yanında kurulan taziye çadırına giderek baba Selahattin Özalkan, kardeşi Necip Özalkan ve diğer yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Şehidin babası Selahattin Özalkan ile bir süre sohbet eden Bakan Gül, başta şehit Musa Özalkan olmak üzere, tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi.Taziye sırasında Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Öte yandan, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak da Özalkan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Gül, Zeytin Dalı Harekatı sırasında şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Özalkan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

ANKARA (AA) - Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Zeytin Dalı Harekatı sırasında şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Gül, şehidin Sincan ilçesine bağlı Törekent Mahallesi'ndeki babaevinin yanında kurulan taziye çadırına giderek baba Selahattin Özalkan, kardeşi Necip Özalkan ve diğer yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Şehidin babası Selahattin Özalkan ile bir süre sohbet eden Bakan Gül, başta şehit Musa Özalkan olmak üzere, tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Taziye sırasında Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Öte yandan, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak da Özalkan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.