pendik escort bayan
ak

Adalet Bakanı Bozdağ Yozgat'ta

26.03.2017 - 16:43, Güncelleme: 26.03.2017 - 16:43
 

Adalet Bakanı Bozdağ Yozgat'ta

Bozdağ: - "Atatürk mezardan kalksa 'PKK ile aynı yolda yürüyorsun' diye bu Kılıçdaroğlu’nu sopa ile kovalardı"- "Alparslan Türkeş mezardan kalksa 'Pensilvanya’nın bedduacısı terörist Gülen’in taşeronluğuna soyunanlarla PKK ile falanla filanla aynı safta k

YOZGAT (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Atatürk mezardan kalksa 'PKK ile aynı yolda yürüyorsun' diye bu Kılıçdaroğlu’nu sopa ile kovalardı." dedi. Bozdağ, Yozgat'ın Çekerek ilçesinde düzenlenen "Güçlü Türkiye Yolunda Halk Buluşması" toplantısında, kalabalık salona sığmayınca dışarıda halka hitap etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, "Hayır diyenlere terörist diyorsunuz" söylemini eleştiren Bozdağ, "Hayır diyenlere terörist diyen yok. Hayır propagandasını PKK yapıyor mu yapmıyor mu, baskı kuruyor mu kurmuyor mu? Sen bana onu söyle. Diğer terör örgütleri yapıyor mu yapmıyor mu? Biz bunu söylüyoruz, 'hayır' çıksın diye bunlar uğraşıyor. Propaganda yapanlara bakın, karar verin. Kararınız 'evet'inizle veya 'hayır'ınızla sonucu siz belirleyeceksiniz ama bu saflara da bu ayrışmaya da aziz milletimizin bakması lazım." ifadelerini kullandı."Atatürk mezardan kalksa 'PKK ile aynı yolda yürüyorsun' diye bu Kılıçdaroğlu'nu sopa ile kovalardı." diyen Bozdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:"Alparslan Türkeş mezardan kalksa 'Pensilvanya'nın bedduacısı terörist Gülen'in taşeronluğuna soyunanlarla PKK ile falanla filanla aynı safta koşuyorsunuz' diye onları sopa ile kovalardı. Erbakan hoca mezardan kalksa Temel Karamollaoğolu'nu da Oğuzhan Asiltürk’ü de sopa ile kovalardı. Türkiye'nin ve Türk milletinin istiklali ve istikbali, istikrarı bugün ve Rabbim izin verdiği müddetçe kıyamete kadar var olması, bir, güçlü ve müreffeh olması için bir olma vaktidir. Bütün bu birliğin cevabı sandıkta bütün kalbimizle 'evet' demektir." Öte yandan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, toplantı öncesi MHP Çekerek ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette MHP İlçe Başkanı Mustafa Bal ve partililer ile bir süre sohbet eden Bakan Bozdağ, MHP ile AK Parti tabanının fikri anlamda ortak, aynı çeşmeden su içen, aynı medeniyet kökleri üzerinde yükselen iki hareket olduğunu söyledi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, 15 Temmuz darbe teşebbüsünden sonra Türkiye’de hükümet sisteminin değişikliği ile ilgili tarihi bir açıklama yaptığını aktaran Bozdağ, “Milliyetçi Hareket Partisi, AK Parti ortak çalışma yürüttü 16 Nisan'da halk oylamasına sunulacak. Şimdi halkın huzurunda milletimiz sandıkta buna dair kararını verecektir. AK Parti ve MHP bu büyük reformun arkasında büyük bir inançla durmaktadır. Bu büyük reform, büyük Türk milleti ile hayata geçecektir.” dedi. Bozdağ, 16 Nisan’nın, yeni ve büyük Türkiye’nin temellerinin atıldığı tarihi bir gün olacağını vurgulayarak, “Ben şimdiden Çekerek MHP teşkilatına, yönetimine, Ülkü Ocaklarına, bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.Bakan Bozdağ, Aydıncık ilçesinde de "Güçlü Türkiye Yolunda Halk Buluşması" etkinliğinde belediye düğün salonunda partililere hitap etti.
Bozdağ: - "Atatürk mezardan kalksa 'PKK ile aynı yolda yürüyorsun' diye bu Kılıçdaroğlu’nu sopa ile kovalardı"- "Alparslan Türkeş mezardan kalksa 'Pensilvanya’nın bedduacısı terörist Gülen’in taşeronluğuna soyunanlarla PKK ile falanla filanla aynı safta k

YOZGAT (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Atatürk mezardan kalksa 'PKK ile aynı yolda yürüyorsun' diye bu Kılıçdaroğlu’nu sopa ile kovalardı." dedi.

Bozdağ, Yozgat'ın Çekerek ilçesinde düzenlenen "Güçlü Türkiye Yolunda Halk Buluşması" toplantısında, kalabalık salona sığmayınca dışarıda halka hitap etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, "Hayır diyenlere terörist diyorsunuz" söylemini eleştiren Bozdağ, "Hayır diyenlere terörist diyen yok. Hayır propagandasını PKK yapıyor mu yapmıyor mu, baskı kuruyor mu kurmuyor mu? Sen bana onu söyle. Diğer terör örgütleri yapıyor mu yapmıyor mu? Biz bunu söylüyoruz, 'hayır' çıksın diye bunlar uğraşıyor. Propaganda yapanlara bakın, karar verin. Kararınız 'evet'inizle veya 'hayır'ınızla sonucu siz belirleyeceksiniz ama bu saflara da bu ayrışmaya da aziz milletimizin bakması lazım." ifadelerini kullandı.

"Atatürk mezardan kalksa 'PKK ile aynı yolda yürüyorsun' diye bu Kılıçdaroğlu'nu sopa ile kovalardı." diyen Bozdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Alparslan Türkeş mezardan kalksa 'Pensilvanya'nın bedduacısı terörist Gülen'in taşeronluğuna soyunanlarla PKK ile falanla filanla aynı safta koşuyorsunuz' diye onları sopa ile kovalardı. Erbakan hoca mezardan kalksa Temel Karamollaoğolu'nu da Oğuzhan Asiltürk’ü de sopa ile kovalardı. Türkiye'nin ve Türk milletinin istiklali ve istikbali, istikrarı bugün ve Rabbim izin verdiği müddetçe kıyamete kadar var olması, bir, güçlü ve müreffeh olması için bir olma vaktidir. Bütün bu birliğin cevabı sandıkta bütün kalbimizle 'evet' demektir."

Öte yandan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, toplantı öncesi MHP Çekerek ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Ziyarette MHP İlçe Başkanı Mustafa Bal ve partililer ile bir süre sohbet eden Bakan Bozdağ, MHP ile AK Parti tabanının fikri anlamda ortak, aynı çeşmeden su içen, aynı medeniyet kökleri üzerinde yükselen iki hareket olduğunu söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, 15 Temmuz darbe teşebbüsünden sonra Türkiye’de hükümet sisteminin değişikliği ile ilgili tarihi bir açıklama yaptığını aktaran Bozdağ, “Milliyetçi Hareket Partisi, AK Parti ortak çalışma yürüttü 16 Nisan'da halk oylamasına sunulacak. Şimdi halkın huzurunda milletimiz sandıkta buna dair kararını verecektir. AK Parti ve MHP bu büyük reformun arkasında büyük bir inançla durmaktadır. Bu büyük reform, büyük Türk milleti ile hayata geçecektir.” dedi.

Bozdağ, 16 Nisan’nın, yeni ve büyük Türkiye’nin temellerinin atıldığı tarihi bir gün olacağını vurgulayarak, “Ben şimdiden Çekerek MHP teşkilatına, yönetimine, Ülkü Ocaklarına, bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bakan Bozdağ, Aydıncık ilçesinde de "Güçlü Türkiye Yolunda Halk Buluşması" etkinliğinde belediye düğün salonunda partililere hitap etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.