pendik escort bayan
ak

Adalet Bakanı Bozdağ Yozgat'ta

23.03.2017 - 16:58, Güncelleme: 23.03.2017 - 16:58
 

Adalet Bakanı Bozdağ Yozgat'ta

Bozdağ: - "Milletimizin kararının, Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli, Mustafa Destici, AK Parti, MHP, Büyük Birlik Partisi çizgisinde duran bir duruşla milletimizin ve devletimizin bekası için büyük bir çoğunlukla 'evet' olarak neticeleneceğine ben yür

YOZGAT (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasıyla ilgili olarak, "Milletimizin kararının, Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli, Mustafa Destici, AK Parti, MHP, Büyük Birlik Partisi çizgisinde duran bir duruşla milletimizin ve devletimizin bekası için büyük bir çoğunlukla 'evet' olarak neticeleneceğine ben yürekten inanıyorum." dedi. Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde MHP İlçe Başkanlığını ziyaret eden Bozdağ, MHP Boğazlıyan İlçe Başkanı Tuna Çetin ve partililere teşekkür etti. Türkiye'nin tarihi bir süreç yaşadığını ifade eden Bozdağ, şunları kaydetti: "MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli, 15 Temmuz hain ve kanlı darbe girişimini müteakip yaptığı açıklamada, Türkiye’nin yaşanan bütün olaylar karşısında milletin, devletin bekası ve geleceği için bu hükümet sistemi tartışmalarını sonlandırmak, siyasi istikrar, güçlü iktidar, etkin yönetim ve milletin kazanacağı bir düzene geçmek için bir çağrıda bulundu. Bu çağrı, değişim sürecini başlatan çağrıdır." Bozdağ, AK Parti'li, MHP’li uzmanların, milletvekillerin bir araya gelerek hazırladıkları bu büyük reform paketinin yine MHP ve AK Parti milletvekillerinin oylarıyla parlamentodan geçtiğini anımsatttı. Şimdi hakemin Türk milleti olduğunu ve milletin kararını vereceğini ifade eden Bozdağ, sözlerini şöyle sürdürdü: "Milletimizin kararının, Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli, Mustafa Destici, AK Parti, MHP, Büyük Birlik Partisi çizgisinde duran bir duruşla milletimizin ve devletimizin bekası için büyük bir çoğunlukla 'evet' olarak neticeleneceğine ben yürekten inanıyorum. Herkesin yol arkadaşına bakması lazım, kimlerle yan yana duruyor, kimlerle aynı hedefe koşuyor ona bakması lazım. Ben Türkiye’nin aleyhine çalışanlarla ömrüm boyunca aynı istikamete hiç koşmadım. Bundan sonra da Rabbim koşturmasın, öyle bir zillete de bizi düşürmesin diliyorum. Boğazlıyan’da AK Parti, MHP büyük bir güçtür. Boğazlıyan’dan halk oylamasında rekor bir ‘evet’ sonucu çıkacağına inanıyorum." MHP İlçe Başkanı Tuna Çetin de ziyaretlerinden dolayı Bakan Bozdağ’a teşekkür ederek, güçlü bir ‘evet’ çıkması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Bozdağ, AK Parti Yenifakılı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "Kadın ve Gençlik Buluşması" toplantısına da katıldı.Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişiminde yaşananların işgal teşebbüsü olduğunu dile getiren Bozdağ, "Türkiye 15 Temmuz'da, ne zaman biteceği belli olmayan bir çatışmadan, bir işgalden, bölünmekten ve başka ülkelerin güdümünde olmaktan, istikrarını yitirmekten ve istikbalini de karanlığa sevk etmekten, hasılı büyük bir tehlike ve tehditten kurtulmuştur. Büyük bir zaferi hep beraber yaşadık. Ondan sonra Türkiye'nin gündemine hükümet sistemi değişikliği geldi." diye konuştu.
Bozdağ: - "Milletimizin kararının, Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli, Mustafa Destici, AK Parti, MHP, Büyük Birlik Partisi çizgisinde duran bir duruşla milletimizin ve devletimizin bekası için büyük bir çoğunlukla 'evet' olarak neticeleneceğine ben yür

YOZGAT (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasıyla ilgili olarak, "Milletimizin kararının, Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli, Mustafa Destici, AK Parti, MHP, Büyük Birlik Partisi çizgisinde duran bir duruşla milletimizin ve devletimizin bekası için büyük bir çoğunlukla 'evet' olarak neticeleneceğine ben yürekten inanıyorum." dedi.

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde MHP İlçe Başkanlığını ziyaret eden Bozdağ, MHP Boğazlıyan İlçe Başkanı Tuna Çetin ve partililere teşekkür etti.

Türkiye'nin tarihi bir süreç yaşadığını ifade eden Bozdağ, şunları kaydetti:

"MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli, 15 Temmuz hain ve kanlı darbe girişimini müteakip yaptığı açıklamada, Türkiye’nin yaşanan bütün olaylar karşısında milletin, devletin bekası ve geleceği için bu hükümet sistemi tartışmalarını sonlandırmak, siyasi istikrar, güçlü iktidar, etkin yönetim ve milletin kazanacağı bir düzene geçmek için bir çağrıda bulundu. Bu çağrı, değişim sürecini başlatan çağrıdır."

Bozdağ, AK Parti'li, MHP’li uzmanların, milletvekillerin bir araya gelerek hazırladıkları bu büyük reform paketinin yine MHP ve AK Parti milletvekillerinin oylarıyla parlamentodan geçtiğini anımsatttı.

Şimdi hakemin Türk milleti olduğunu ve milletin kararını vereceğini ifade eden Bozdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Milletimizin kararının, Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli, Mustafa Destici, AK Parti, MHP, Büyük Birlik Partisi çizgisinde duran bir duruşla milletimizin ve devletimizin bekası için büyük bir çoğunlukla 'evet' olarak neticeleneceğine ben yürekten inanıyorum. Herkesin yol arkadaşına bakması lazım, kimlerle yan yana duruyor, kimlerle aynı hedefe koşuyor ona bakması lazım. Ben Türkiye’nin aleyhine çalışanlarla ömrüm boyunca aynı istikamete hiç koşmadım. Bundan sonra da Rabbim koşturmasın, öyle bir zillete de bizi düşürmesin diliyorum. Boğazlıyan’da AK Parti, MHP büyük bir güçtür. Boğazlıyan’dan halk oylamasında rekor bir ‘evet’ sonucu çıkacağına inanıyorum."

MHP İlçe Başkanı Tuna Çetin de ziyaretlerinden dolayı Bakan Bozdağ’a teşekkür ederek, güçlü bir ‘evet’ çıkması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Bozdağ, AK Parti Yenifakılı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "Kadın ve Gençlik Buluşması" toplantısına da katıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişiminde yaşananların işgal teşebbüsü olduğunu dile getiren Bozdağ, "Türkiye 15 Temmuz'da, ne zaman biteceği belli olmayan bir çatışmadan, bir işgalden, bölünmekten ve başka ülkelerin güdümünde olmaktan, istikrarını yitirmekten ve istikbalini de karanlığa sevk etmekten, hasılı büyük bir tehlike ve tehditten kurtulmuştur. Büyük bir zaferi hep beraber yaşadık. Ondan sonra Türkiye'nin gündemine hükümet sistemi değişikliği geldi." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.