pendik escort bayan
ak

Adalet Bakanı Bozdağ Yozgat'ta:

15.03.2017 - 15:48, Güncelleme: 15.03.2017 - 15:48
 

Adalet Bakanı Bozdağ Yozgat'ta:

"AK Parti’nin iktidar olduğu dönemden bu tarafa 15 yıl geçti, 772 bin konut üretilmiş. 19 senede 40 bin konut üretmek mi başarı hikayesidir yoksa 15 senede 772 bin üretmek mi başarı hikayesidir?"

YOZGAT (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "AK Parti’nin iktidar olduğu dönemden bu tarafa 15 yıl geçti, 772 bin konut üretilmiş. 19 senede 40 bin konut üretmek mi başarı hikayesidir yoksa 15 senede 772 bin üretmek mi başarı hikayesidir?" dedi.Bozdağ, Yozgat'ın Saraykent ilçesinde Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yaptırılan konutların hak sahiplerinin belirlenmesi için bir düğün salonunda düzenlenen kura töreninde yaptığı konuşmada, 86 konutun anahtar teslimini icra edeceklerini belirtti. Konut alacak hak sahiplerinin huzur ve mutluluk içerisinde oturmalarını, sağlıklı yaşamlarını devam ettirmelerini dileğin Bozdağ, hak sahiplerine hayırlı uğurlu olsun dileğinde bulundu. Bozdağ, TOKİ'nin Türkiye'nin yüz akı olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:"AK Parti hükümetleri gelene kadar 19 yıl geçmiş (TOKİ) kuruluşundan, yanılmıyorsam 40 bin konut üretmiş. 19 senede 40 bin konut. AK Parti’nin iktidar olduğu dönemden bu tarafa 15 yıl geçti, 772 bin konut üretilmiş. 19 senede 40 bin konut üretmek mi başarı hikayesidir yoksa 15 senede 772 bin üretmek mi başarı hikayesidir? Nereden nereye? Hani derler ya 'At binenin, kılıç kuşananın.' Allah sizden razı olsun, siz ata sahibini bindirdiniz, at binicisine göre kişnedi ve Türkiye ayağa kalktı. Allah hepinizden razı olsun. Bugün bu eserler varsa sizin iş başına getirdiğiniz AK Parti iktidarı, ata bindirdiğiniz Tayyip Erdoğan sayesindedir. Yozgatımız bu süre içerisinde 3 bin 658 konut kazandı."Sadece Saraykent’i değil, bütün ilçelere toplu konutun eserlerini getirdiklerini, oralarda adeta yeni mahalleler, merkezde ise yeni bir Yozgat’ın ortaya çıktığını aktaran Bozdağ, "Yeni bir mimari anlayış, yeni bir mahalle kültürü ortaya çıktı. Bu da Yozgat’ın şehirleşme anlamında değişimine gerçekten çok büyük katkı sağladı. İnşallah, bundan sonra da ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için üretmeye devam edeceğiz." dedi.Konuşmaların ardından kura çekimiyle hak sahipleri belirlendi.
"AK Parti’nin iktidar olduğu dönemden bu tarafa 15 yıl geçti, 772 bin konut üretilmiş. 19 senede 40 bin konut üretmek mi başarı hikayesidir yoksa 15 senede 772 bin üretmek mi başarı hikayesidir?"

YOZGAT (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "AK Parti’nin iktidar olduğu dönemden bu tarafa 15 yıl geçti, 772 bin konut üretilmiş. 19 senede 40 bin konut üretmek mi başarı hikayesidir yoksa 15 senede 772 bin üretmek mi başarı hikayesidir?" dedi.

Bozdağ, Yozgat'ın Saraykent ilçesinde Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yaptırılan konutların hak sahiplerinin belirlenmesi için bir düğün salonunda düzenlenen kura töreninde yaptığı konuşmada, 86 konutun anahtar teslimini icra edeceklerini belirtti.

Konut alacak hak sahiplerinin huzur ve mutluluk içerisinde oturmalarını, sağlıklı yaşamlarını devam ettirmelerini dileğin Bozdağ, hak sahiplerine hayırlı uğurlu olsun dileğinde bulundu.

Bozdağ, TOKİ'nin Türkiye'nin yüz akı olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

"AK Parti hükümetleri gelene kadar 19 yıl geçmiş (TOKİ) kuruluşundan, yanılmıyorsam 40 bin konut üretmiş. 19 senede 40 bin konut. AK Parti’nin iktidar olduğu dönemden bu tarafa 15 yıl geçti, 772 bin konut üretilmiş. 19 senede 40 bin konut üretmek mi başarı hikayesidir yoksa 15 senede 772 bin üretmek mi başarı hikayesidir? Nereden nereye? Hani derler ya 'At binenin, kılıç kuşananın.' Allah sizden razı olsun, siz ata sahibini bindirdiniz, at binicisine göre kişnedi ve Türkiye ayağa kalktı. Allah hepinizden razı olsun. Bugün bu eserler varsa sizin iş başına getirdiğiniz AK Parti iktidarı, ata bindirdiğiniz Tayyip Erdoğan sayesindedir. Yozgatımız bu süre içerisinde 3 bin 658 konut kazandı."

Sadece Saraykent’i değil, bütün ilçelere toplu konutun eserlerini getirdiklerini, oralarda adeta yeni mahalleler, merkezde ise yeni bir Yozgat’ın ortaya çıktığını aktaran Bozdağ, "Yeni bir mimari anlayış, yeni bir mahalle kültürü ortaya çıktı. Bu da Yozgat’ın şehirleşme anlamında değişimine gerçekten çok büyük katkı sağladı. İnşallah, bundan sonra da ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için üretmeye devam edeceğiz." dedi.

Konuşmaların ardından kura çekimiyle hak sahipleri belirlendi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.