pendik escort bayan
ak

Açığa Alınan Murakıba Fetö'den 6 Yıl 3 Ay Hapis

24.04.2018 - 13:13, Güncelleme: 24.04.2018 - 13:13
 

Açığa Alınan Murakıba Fetö'den 6 Yıl 3 Ay Hapis

Çankırı'da, "silahlı terör örgütüne üye olduğu" iddiasıyla yargılanan ve İl Müftülüğünde murakıpken açığa alınan sanık, 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında yargılanan ve murakıpken açığa alınan sanığa 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.Çankırı Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, "silahlı terör örgütüne üye olduğu" iddiasıyla tutuklu yargılanan ve İl Müftülüğünde murakıpken açığa alınan Hakan K. ile avukatı katıldı.Hakan K, duruşmadaki son savunmasında, hakkındaki suçlamaları reddederek beraatini talep etti. Örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullanmadığını öne süren Hakan K, hakkında yapılan idari soruşturmada örgütle bir bağlantısının tespit edilemediğini öne sürdü.Mahkeme heyeti, sanığı "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı.Heyet, daha sonra tutuklu bulunduğu süreyi dikkate alarak sanığın tahliyesine hükmetti.
Çankırı'da, "silahlı terör örgütüne üye olduğu" iddiasıyla yargılanan ve İl Müftülüğünde murakıpken açığa alınan sanık, 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında yargılanan ve murakıpken açığa alınan sanığa 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Çankırı Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, "silahlı terör örgütüne üye olduğu" iddiasıyla tutuklu yargılanan ve İl Müftülüğünde murakıpken açığa alınan Hakan K. ile avukatı katıldı.

Hakan K, duruşmadaki son savunmasında, hakkındaki suçlamaları reddederek beraatini talep etti.

Örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullanmadığını öne süren Hakan K, hakkında yapılan idari soruşturmada örgütle bir bağlantısının tespit edilemediğini öne sürdü.

Mahkeme heyeti, sanığı "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı.

Heyet, daha sonra tutuklu bulunduğu süreyi dikkate alarak sanığın tahliyesine hükmetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.