pendik escort bayan
ak

Abd'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepkiler

15.12.2017 - 21:18, Güncelleme: 15.12.2017 - 21:18
 

Abd'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepkiler

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Uluslararası Öğrenci Derneği (NUDER), üyeleri ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve Tel...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Uluslararası Öğrenci Derneği (NUDER), üyeleri ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve Tel Aviv'deki büyükelçiliklerini Kudüs'e taşıma kararını protesto etti.Üniversite yerleşkesi yakınında basın açıklaması yapan NUDER Başkanı Faruk Kahriman, Yahudilerin 1948 yılından beri Filistin’de cebir ve hile ile toprakları işgal etmeye devam ettiğini belirterek, İsrail’in insanlığın vicdanında hiçbir zaman yer edinemeyeceğini kaydetti.ABD'nin Kudüs kararının İslam aleminin en önemli varlıklarından Mescid-i Aksa'nın ortadan kaldırılmasına zemin hazırlamak için atılan bir adım olduğunu belirten Kahriman, bu durumun yüz yıllık bir planın parçası olduğunu dile getirdi.Kahriman şöyle konuştu:"Biz Kudüs’ün, İsrail’in başkenti olmasını kabul etmek şöyle dursun, İsrail adındaki bir devletin varlığını bile kabul etmiyoruz. İslam coğrafyasında, hormonlu bir canavar gibi büyüyen, sözde bu devlet er ya da geç tarihin çöplüğüne gönderilecektir. Müslüman devletler, Filistin halkı ve dünyada işgal altında bulunan diğer coğrafyalara sahip çıkmalıdır. İslam ülkeleri, Aksa davasını omuzlamalı ve söylemden öteye geçip imkanlarını seferber etmelidirler. Anne ve babalar evlatlarını Kudüs'e sahip çıkmak için yetiştirip, ortaya yeni Selahaddin Eyyubi'lerin çıkmasını amaç edinmelidir."
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Uluslararası Öğrenci Derneği (NUDER), üyeleri ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve Tel...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Uluslararası Öğrenci Derneği (NUDER), üyeleri ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve Tel Aviv'deki büyükelçiliklerini Kudüs'e taşıma kararını protesto etti.

Üniversite yerleşkesi yakınında basın açıklaması yapan NUDER Başkanı Faruk Kahriman, Yahudilerin 1948 yılından beri Filistin’de cebir ve hile ile toprakları işgal etmeye devam ettiğini belirterek, İsrail’in insanlığın vicdanında hiçbir zaman yer edinemeyeceğini kaydetti.

ABD'nin Kudüs kararının İslam aleminin en önemli varlıklarından Mescid-i Aksa'nın ortadan kaldırılmasına zemin hazırlamak için atılan bir adım olduğunu belirten Kahriman, bu durumun yüz yıllık bir planın parçası olduğunu dile getirdi.

Kahriman şöyle konuştu:

"Biz Kudüs’ün, İsrail’in başkenti olmasını kabul etmek şöyle dursun, İsrail adındaki bir devletin varlığını bile kabul etmiyoruz. İslam coğrafyasında, hormonlu bir canavar gibi büyüyen, sözde bu devlet er ya da geç tarihin çöplüğüne gönderilecektir. Müslüman devletler, Filistin halkı ve dünyada işgal altında bulunan diğer coğrafyalara sahip çıkmalıdır. İslam ülkeleri, Aksa davasını omuzlamalı ve söylemden öteye geçip imkanlarını seferber etmelidirler. Anne ve babalar evlatlarını Kudüs'e sahip çıkmak için yetiştirip, ortaya yeni Selahaddin Eyyubi'lerin çıkmasını amaç edinmelidir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.