pendik escort bayan
ak

Abd'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepkiler

15.12.2017 - 15:23, Güncelleme: 15.12.2017 - 15:23
 

Abd'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepkiler

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde cuma namazı sonrası toplanan bir grup, ABD'nin kararına tepki gösterdi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bir grup, ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasına tepki gösterdi.Cuma namazının ardından Gölbaşı Merkez Camisi önünde toplanan bir grup, İsrail ve ABD aleyhine sloganlar attı. Grup adına açıklama yapan Saadet Partisi Gölbaşı İlçe Başkanı Yunus Aygünoğlu, ABD Başkanı Donald Trump'un Kudüs kararına tepki göstererek, bunun kendileri için yok hükmünde olduğunu belirtti. Kudüs'le ilgili böyle hadsiz ve hukuksuz bir tasarrufun ABD'yi de İsrail'i de hiç ummadıkları bir neticeyle karşı karşıya bırakacağını kaydeden Aygünoğlu, "ABD, Afganistan'dan Irak'a, Suriye'den Libya'ya İslam coğrafyasını kana boyayan seri bir katildir. Aynı ABD'nin işgalin ilk günlerinden beri terör şebekesi İsrail'i kanatları altına aldığını herkes görüyor. Elindeki kirli propaganda gücüyle İslam'ı ve Müslümanları terörle özdeşleştirmeye çalışan ABD'nin gerçekte kendisi tüm dünyadaki terör olaylarının müsebbibidir. Bir yerde masum sivillerin hedef alındığı saldırılar varsa, tetiği çeken hangi örgüt olursa olsun arkasındaki azmettiriciler ABD ve İsrail'dir." dedi. Kudüs'ün ebediyen Müslümanların kalacağını belirten Aygünoğlu, "İsrail, Tel Aviv de dahil işgal ettiği her karış topraktan sökülüp atılacaktır. Bu coğrafyada barışın iki şartı vardır. Bir, Amerika mutlaka evine geri dönecektir. İki, İsrail mutlaka işgal ettiği topraklardan sökülüp atılacaktır. Bunlar hamaset değildir." ifadelerini kullandı.Gruptakiler, açıklamanın ardından olaysız şekilde dağıldı.
Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde cuma namazı sonrası toplanan bir grup, ABD'nin kararına tepki gösterdi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bir grup, ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasına tepki gösterdi.

Cuma namazının ardından Gölbaşı Merkez Camisi önünde toplanan bir grup, İsrail ve ABD aleyhine sloganlar attı.

Grup adına açıklama yapan Saadet Partisi Gölbaşı İlçe Başkanı Yunus Aygünoğlu, ABD Başkanı Donald Trump'un Kudüs kararına tepki göstererek, bunun kendileri için yok hükmünde olduğunu belirtti.

Kudüs'le ilgili böyle hadsiz ve hukuksuz bir tasarrufun ABD'yi de İsrail'i de hiç ummadıkları bir neticeyle karşı karşıya bırakacağını kaydeden Aygünoğlu, "ABD, Afganistan'dan Irak'a, Suriye'den Libya'ya İslam coğrafyasını kana boyayan seri bir katildir. Aynı ABD'nin işgalin ilk günlerinden beri terör şebekesi İsrail'i kanatları altına aldığını herkes görüyor. Elindeki kirli propaganda gücüyle İslam'ı ve Müslümanları terörle özdeşleştirmeye çalışan ABD'nin gerçekte kendisi tüm dünyadaki terör olaylarının müsebbibidir. Bir yerde masum sivillerin hedef alındığı saldırılar varsa, tetiği çeken hangi örgüt olursa olsun arkasındaki azmettiriciler ABD ve İsrail'dir." dedi.

Kudüs'ün ebediyen Müslümanların kalacağını belirten Aygünoğlu, "İsrail, Tel Aviv de dahil işgal ettiği her karış topraktan sökülüp atılacaktır. Bu coğrafyada barışın iki şartı vardır. Bir, Amerika mutlaka evine geri dönecektir. İki, İsrail mutlaka işgal ettiği topraklardan sökülüp atılacaktır. Bunlar hamaset değildir." ifadelerini kullandı.

Gruptakiler, açıklamanın ardından olaysız şekilde dağıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.