pendik escort bayan
ak

Abd'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepkiler

14.12.2017 - 10:28, Güncelleme: 14.12.2017 - 10:28
 

Abd'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepkiler

ANKARA (AA) - Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Ankara İl Başkanı Özgür Elver, Filistin'deki Müslümanları yalnız bırakmak istemediklerini söyledi.Elver,...

ANKARA (AA) - Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Ankara İl Başkanı Özgür Elver, Filistin'deki Müslümanları yalnız bırakmak istemediklerini söyledi.Elver, yaptığı yazılı açıklamada Kudüs davasıyla ilgili yeterince farkındalık oluşmadığını işaret etti.Filistin'de Müslümanları yalnız bırakmak istemediklerini belirten Elver, şunları söyledi:"İsrail denilen terörist oluşum Müslümanların birleşmesiyle yok edilecekse biz bunu Ankara'dan başlatalım, bir kıvılcım olalım ve tüm illerimize örnek olalım. Biz bu etkinliğimizden Kudüs özgür oluncaya kadar veya ülke geneline yayılmadan vazgeçmeyi düşünmüyoruz. Filistin'de Müslüman kardeşlerimizi yalnız bırakmak istemiyoruz. Onların yanında olduğumuzu onlara hissettirmemiz gerekiyor."
ANKARA (AA) - Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Ankara İl Başkanı Özgür Elver, Filistin'deki Müslümanları yalnız bırakmak istemediklerini söyledi.Elver,...

ANKARA (AA) - Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Ankara İl Başkanı Özgür Elver, Filistin'deki Müslümanları yalnız bırakmak istemediklerini söyledi.

Elver, yaptığı yazılı açıklamada Kudüs davasıyla ilgili yeterince farkındalık oluşmadığını işaret etti.

Filistin'de Müslümanları yalnız bırakmak istemediklerini belirten Elver, şunları söyledi:

"İsrail denilen terörist oluşum Müslümanların birleşmesiyle yok edilecekse biz bunu Ankara'dan başlatalım, bir kıvılcım olalım ve tüm illerimize örnek olalım. Biz bu etkinliğimizden Kudüs özgür oluncaya kadar veya ülke geneline yayılmadan vazgeçmeyi düşünmüyoruz. Filistin'de Müslüman kardeşlerimizi yalnız bırakmak istemiyoruz. Onların yanında olduğumuzu onlara hissettirmemiz gerekiyor."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.