pendik escort bayan
ak

Abd'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepkiler

11.12.2017 - 15:53, Güncelleme: 11.12.2017 - 15:53
 

Abd'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepkiler

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Yasin Yavuz, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Yasin Yavuz, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma ve Tel Aviv'deki büyükelçiliklerini Kudüs'e taşıma kararına tepki gösterdi.Yavuz, yaptığı yazılı açıklamada, Allah'ın yeryüzündeki ikinci mabedi olan Mescid-i Aksa'nın bulunduğu Kudüs'ün Hazreti Muhammed'in Miraca çıktığı şehir olduğunu hatırlattı.Mescid-i Aksa'nın Müslümanların ilk kıblesi olduğunu vurgulayan Yavuz, şunları kaydetti:"Türk milleti olarak ABD ve İsrail’i bu maceracı politikalardan uzak durmaları konusunda uyarıyoruz. Uluslararası hukuku hiçe sayarak aldıkları bu yanlış karardan bir an önce dönerek İslam aleminin sabrını daha fazla zorlamamaları hususunda onları uyarıyoruz. Kudüs bizlerin inancı, tarihi, medeniyeti, kısacası namusu, kırmızı çizgisidir. Ülkemizin, Kırşehirimizin sağlık fertleri olarak ilk kıblemiz Kudüs için yapılan faaliyetlere katılıyor, karınca kararınca Kudüs’ün ve Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Türkiye’de yaşayan Müslümanlar olarak Filistinli kardeşlerimizin yardımına koşmaya her an için hazır olduğumuzu buradan beyan ediyoruz. Unutmayınız ki herkesin bir hesabı vardır ancak galip gelecek olan Allah’ın hükmüdür."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Yasin Yavuz, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Yasin Yavuz, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma ve Tel Aviv'deki büyükelçiliklerini Kudüs'e taşıma kararına tepki gösterdi.

Yavuz, yaptığı yazılı açıklamada, Allah'ın yeryüzündeki ikinci mabedi olan Mescid-i Aksa'nın bulunduğu Kudüs'ün Hazreti Muhammed'in Miraca çıktığı şehir olduğunu hatırlattı.

Mescid-i Aksa'nın Müslümanların ilk kıblesi olduğunu vurgulayan Yavuz, şunları kaydetti:

"Türk milleti olarak ABD ve İsrail’i bu maceracı politikalardan uzak durmaları konusunda uyarıyoruz. Uluslararası hukuku hiçe sayarak aldıkları bu yanlış karardan bir an önce dönerek İslam aleminin sabrını daha fazla zorlamamaları hususunda onları uyarıyoruz. Kudüs bizlerin inancı, tarihi, medeniyeti, kısacası namusu, kırmızı çizgisidir. Ülkemizin, Kırşehirimizin sağlık fertleri olarak ilk kıblemiz Kudüs için yapılan faaliyetlere katılıyor, karınca kararınca Kudüs’ün ve Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Türkiye’de yaşayan Müslümanlar olarak Filistinli kardeşlerimizin yardımına koşmaya her an için hazır olduğumuzu buradan beyan ediyoruz. Unutmayınız ki herkesin bir hesabı vardır ancak galip gelecek olan Allah’ın hükmüdür."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.