pendik escort bayan
ak

Abd'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepkiler

08.12.2017 - 15:23, Güncelleme: 08.12.2017 - 15:23
 

Abd'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepkiler

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gemerek ilçesinde, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıması kınandı.Cuma namazının ardından...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gemerek ilçesinde, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıması kınandı.Cuma namazının ardından ilçe meydanında toplananlar, Amerika ve İsrail aleyhine slogan attı. AK Parti İlçe Başkanı Hacı Yalçın, Donald Trump'ın hukuksuz Kudüs açıklamasının insanlık vicdanını yaraladığını söyledi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da ilan ettiği gibi Kudüs'ün, tüm Müslümanlar'ın kırmızı çizgisi olduğunu belirten Yalçın, şunları söyledi: "Bu bölgemizde barışı ve istikrarı tehdit etmeye yönelik bir adımdır. Alınan kararın, İsrail ve Filistin toplumları arasındaki husumeti arttırmaktan başka sonucu olmayacaktır. Asla kabul edilemez bu karardan en kısa sürede dönülmelidir. İslamın sesini susturmak, kendi kurguları olan terör örgütlerini bahane ederek Müslümanlar'ın iradelerini esir etmek isteyenler, tarihte defalarca olduğu gibi yine hüsrana uğrayacaklardır."Protestoya, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Erdal Genç, Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Yeşildağ ve çok sayıda vatandaş katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Gemerek ilçesinde, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıması kınandı.Cuma namazının ardından...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gemerek ilçesinde, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıması kınandı.

Cuma namazının ardından ilçe meydanında toplananlar, Amerika ve İsrail aleyhine slogan attı.

AK Parti İlçe Başkanı Hacı Yalçın, Donald Trump'ın hukuksuz Kudüs açıklamasının insanlık vicdanını yaraladığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da ilan ettiği gibi Kudüs'ün, tüm Müslümanlar'ın kırmızı çizgisi olduğunu belirten Yalçın, şunları söyledi:

"Bu bölgemizde barışı ve istikrarı tehdit etmeye yönelik bir adımdır. Alınan kararın, İsrail ve Filistin toplumları arasındaki husumeti arttırmaktan başka sonucu olmayacaktır. Asla kabul edilemez bu karardan en kısa sürede dönülmelidir. İslamın sesini susturmak, kendi kurguları olan terör örgütlerini bahane ederek Müslümanlar'ın iradelerini esir etmek isteyenler, tarihte defalarca olduğu gibi yine hüsrana uğrayacaklardır."

Protestoya, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Erdal Genç, Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Yeşildağ ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.